O l e g 118 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iskustva sa ovim cizmama: Alpinestars Durban Gore-Tex Boot [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 2, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iskustva sa ovim cizmama: Alpinestars Durban Gore-Tex Boot [/img] mmmmmmm zanimljivo !!! :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje i cena i gde mogu da se probaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje i cena i gde mogu da se probaju? 300 evropskih, al nema kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde si pazario i kolika je cena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan U Xtreme - u na Batajnickom putu pre mesec dana. Narucio, dao kaparu i stigle posle dve nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 300 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jun 3, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Postavi utiske kad ih malo provozas, 'leba ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih jos dovoljno nosio, ali prvi utisak je povoljan. Malo su nezgrapne pri menjanju brzina, treba vremena coveku da se navikne, posle nekog vremena su pocele da me stezu na cukljevima, ali imam utisak da ce se prilagoditi nozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ces morati da nastelujes polugu menjaca gore/dole, ako su ti nezgrapne i nemas preciznost pri menjanju brzina. U svakom slucaju izgledaju extra, ali cena nije bas popularna. Ja sam zimus kupio TCX Infinity za 175 Eura na znizenju u Sloveniji, mislim da su slicna klasa i da se kod Alpunestars placa samo ime. U svakom slucaju ocekujemo report sa prve test-voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vozio 800 km sa njima. Veoma sam zadovoljan. Lepo su se prilagodile mojoj nozi tako da me sada nista ne steze. Posle 20 minuta sam se potpuno navikao na malo drugacije menjanje brzina. Sve u svemu izgleda mi kao pun pogodak. Videcemo jos samokako ce se pokazati na nekoj ozbiljnijoj kisi i hladnoci. Cini mi se da su super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17676 Napisano Jun 10, 2009 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zimus kupio TCX Infinity za 175 Eura na znizenju u Sloveniji, mislim da su slicna klasa i da se kod Alpunestars placa samo ime. Ja sam prosle nedelje probao i jedne i druge. Ove Alpinestars su malo mekse i nekako na oko kvalitetnije od TCX Infinity. Ipak, po odnosu kvalitet-cena Infinity je odlican, zaista odlican izbor (po meni mozda i najbolji trenutno). Narocito sto u SLO (TC Motosop) ima i Oxtar Infinity cizma (stari naziv za TCX) i ona je 154eur posle svih popusta i vracenog poreza. Ono sto je zanimljivo je da TCX/Oxtar ima malo manji kalup, a da nemaju brojeve preko 46;)), tako da sam ja zavrsio sa Dainese DB3 Goretex cizmom, koja je veoma ok cizma ali ipak slabija od gornje dve, a skoro isto kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...