herodikus 3 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Синоћ сам прошао поред места несреће, мало после судара, кад сам видео на шта је личио Пунто, и мотор који је стајао на 2-3 метра од њега најежио сам се. Људи, пазите се, Београд је јако опасан за брзу вожњу, наизглед широке улице, али за час неко излети са стране. Нек му је лака земља Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce,poznavao sam coveka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Pero druze neka ti je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je coveka i neka mu je laka zemlja, ali ovo kako je on nastradao je cisto izazivanje sudbine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan 2 dana, troje mrtvih (izgleda da ovo bas nije godina za kawasakija...) :-X :-X :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan PERO NEKA TI JE LAKA CRNA ZEMLJA I POCIVAJ U MIRU :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ode jos jedan mlad zivot :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Mart 30, 2009 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan NEKA POCIVA U MIRU !!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Mart 30, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2619 Napisano Mart 30, 2009 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce... nemam vise komentara za udes jer su ne potrebni ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Pero,neka ti je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Petar Biracanin iz Obrenovca rodjen 1987 u oktobru. Dobar momak, i domacinske porodica, sjajan sportista, mozda najbolji. Poznati kao ROSSI iz OBRENOVCA Bio je jednom Vicesampion, i 3puta sampion u klasi 125, 1put sampion u klasi 600, i jednom 3 u sampionatu u klasi 600. Veliki broj pobjeda u sampionatu Balkana, BiH, Alpe-Adria. Cak je imao i svoj moto klub Speed Racing Team Obrenovac. Ostadosmo bez jos jednog dobrog vozaca i sjajnog ucitelja, koji je uvjek rado davao savjete kako sta i gdje na stazi. Petre Brate, neka ti je laka zemlja! Porodica Vidic Bijeljina UVIJEK CEMO TE SE SJECATI I SPOMINJATI, JER SI BIO I OSTAO DIO NAS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas da mi neko posalje na PP,,,kad je sahrana,, cuo sam da je u SRIJEDU,,,u Selu blizu Obrenovaca u porodicnoj kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima . nadam ce da ce neko bar malo usporiti u gradu i nece izvoditi vratolomije na motoru , nazalost u ovoj rubrici imate priliku da vidite da i profesionalac i amater kad pogrese kasno je !!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći kad jedan takmičar pogine zbog točkiranja u centru grada....ljudi dozovite se pameti dok je vreme!!! Moj komentar je apsolutno isti. Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 30, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan mlad zivot ugasen :-\ neka pociva u miru! saucesce porodici i prijateljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Mart 30, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan I najbolji grese,nazalost ovo je bila kobna greska izazvana ne potrebnim jurcanjem. Najiskrenije saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Druze moj pocivaj u miru :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Sedimo mi na terasi u vikendici na Valjevskom drumu, blejimo sto kazu deca, u letnje veceri ... A ono ZUUUUUUU ... zelena linija ! Pa opet i opet i opet ... tako cesto u letnje veceri ... i tako mi ostao u secanju ... ZELENA LINIJA ! :-( Zelena milja ... Letnje veceri nece vise biti kao pre ... Sorry ... ali pocetak je sezone ... OPREZ ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pera je bio strasan vozac i vozio je motor iz srca. Ne mogu da poverujem da toliko iskusan vozac moze da napravi ovakvu gresku. Nek ti je laka crna zemlja druze :'(. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije pochelo kako valja....tuga,zalost....mlad zivot,potencijal...ne mogu da verujem shta nas snalazi....gledam....shto nas je vishe na motorima,sve nas je i manje....chuvajte se ljudi,voznja se ovih dana,meseci...godina, zavrshava i pre nego shto pochne..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Mart 30, 2009 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Moramo pomenuti da je on imao saobracajku sa kolima,nakon dodele zlatne kacige za sezonu 2006 ja mislim,ako se secam dobro...posle toga nije ni vozio trke ,nesto malo u sezoni 2007...ne mogu da verujem da je napravio ovakvu gresku...bio je dobar vozac,trkac...najbolji u tom periodu...svi su znali za njega...mozemo se setiti samo clanaka po novinama"Petar kao vetar" objasnjavao je u tom periodu kako se vozi...svaka mu cast...POcivaj u miru sampione... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan bio i ostao najbolji, i posel saobracaje sa autom je vozi,,smo je jednu trku preskocio,,,te godine je vozio Alpe Adria, bio je pravi potencijal,,,sa 125 sjesti na 600 i opet prvi,,,to je nesto,,,2006 je vozio R6 za duka racing,..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, sada kada ga nema tamo gde mu je mesto vise nista nije bitno... Brate moj, neka ti je vecna slava i pocivaj u miru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...