Abdullah100k 8 Napisano Mart 31, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Sa endurom matematika se menja,nije da podržavam bežanje ali ne mogu da te stignu ako si dovoljno maštovit. Xe xe xe... been there, done that Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Već dve godine se razmatra ta varijanta, ali Radulović ima jak lobi u muriji i državi. Napokon je nastupila ekonomska kriza, što u prevodu znači za jadnog mrtvog Nemca - sto Srba. Umesto jednog "BeM ja Was", može da se kupi nekoliko vrlo uporabljivih Beverlija i obezbedi korisno radno mesto za nekoliko policajaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja razmisljam da postanem policajac u onoj konjickoj jedinici kupio bi jos jednog konja slicnog ko sto mi je sluzbeni, i onda bi ga svercovao svaki drugi dan da se ogrebem za seno i vodu a mozes uvek da kazes da je crko i da ga pretvoris u kobasice i salame jbg kriza je to ce biti na ceni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 2, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan ja razmisljam da postanem policajac u onoj konjickoj jedinici kupio bi jos jednog konja slicnog ko sto mi je sluzbeni, i onda bi ga svercovao svaki drugi dan da se ogrebem za seno i vodu a mozes uvek da kazes da je crko i da ga pretvoris u kobasice i salame jbg kriza je to ce biti na ceni.. Nisi citav, iskidah se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1929 Napisano April 2, 2009 Drug član, 2877 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uopste ne razumem poentu kaznjavanja onog ko ne nosi kacigu to bi trebalo ukinuti . Ja je stalno nosim al ako neko kupi motor on odgovara za svoju bezbednost na motoru . Hoce li je nositi ili ne, hoce li sutra razbiti glavu o asfalt njegov izbor ako je budala neka je ne nosi. Sto se tice klinaca na skuterima tu treba ograniciti nosenje kacige do 20 god . Naravno ako ne budu imali kacige na glavama njima kazna a roditeljima jos jedna pride za ugrozavanje detetove bezbednosti. Poenta je u tome da posle sakacenja sebe ili nekog drugog troskove lecenja snosimo svi mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...