Pablo 2243 Napisano Octobar 12, 2006 Vlasnik sajta, 5391 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Predzadnja trka ove sezone... Bice opako... Hoce li Doktor smanjiti Hayden-ovu prednost? Mislim da 'oce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 12, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Nece je samo smanjiti nego ce i preuzeti vodjstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 12, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Nece je samo smanjiti nego ce i preuzeti vodjstvo. Potpisujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 12, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj vidjecemo, kazu iz Honde da su sredili tu lamelu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 13, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde za lamelu, al što im ðunta lupa :wink: Iako mi je doktor malo dosadio, iskreno mislim da Hayden nema šanse... kako stvari stoje, mali nema èuku pa to ti je :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Octobar 13, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna neka postavi u koje vreme je prenos treninga i trka u subotu i nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Octobar 13, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja nasao... RASPORED NA TV SUBOTA 14.10.2006 EUROSPORT 13:00 kvalifikacije 125cc 60 min *UZIVO 14:00 kvalifikacije MotoGP 60 min *UZIVO EUROSPORT2 17:45 kvalifikacije MotoGP 30 min NEDELJA 15.10.2006 EUROSPORT 08:00 Motegi, Japan Moto GP trka 60 min 10:00 Warm-Up 30 min 10:30 MotoGP Portugal uvod 30 min *UZIVO 11:00 250cc trka 75 min *UZIVO 12:15 Moto GP trka 120 min *UZIVO 13:15 125cc trka 75 min *UZIVO EUROSPORT2 18:00 Moto GP trka 60 min PONEDELJAK 16.10.2006 EUROSPORT 08:00 Moto GP trka 60 min EUROSPORT2 14:00 125cc trka 30 min 14:30 250cc trka 30 min 15:00 MotoGP trka 60 min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 13, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci u 12:15 po nasem, pa dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2243 Napisano Octobar 13, 2006 Vlasnik sajta, 5391 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Trka pocinje u 13h, al prenos pocinje ranije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojo 0 Napisano Octobar 14, 2006 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan trka pocinje u 2 po nashem vremenu.. da nebude zabune bar tako prijavi konvertor vremena na moto gp sajtu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 14, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan tako sam i mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Octobar 14, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Khhm, na MotoGP sajtu stvarno stoji da je u 14h, po Eurosport sajtu trka je u 13h, a po Eurosport teletextu u 12h po nasem :? :? :? Je*e lud zbunjenog?! Jes da je 12h malo rano, al ja cu tad da se nacrtam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 15, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan VIVA FRANKO(DENI), VIVA ESPANJA!!! a zavrsnica, VRH!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 15, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno odlicna i uzbudljiva trka a poslednja dva kruga stvarno samo stao bez komentara... Razlika za 0,002s izmedju Eliasa i Rosija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1153 Napisano Octobar 15, 2006 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kakva trka,pa stvarno ludilo!? Joj nisam odmah poceo da gledam,taman sam se ukljucio u 8-om krugu,kad su ona dva picopevca (citaj Hayden i Pedrosa) izletila,joooj kako mi je drago!? Bilo bi mi draze da je pobjedio Rossi,ali stavrno su mu zasluzeno oduzeti bodovi,jer je onaj manijak odvezao vrhunski,cak ni Rossi ga nije mogao zadrzati!? Sta li da ocekujemo na posljednjoj trci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 15, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas ali meni se jos vrti u glavi, zamalo srce da me okine! Elias je stvarno napaljen do bola i jos na supersonicnoj Hondi, kako ga zaustaviti... Bravo za Roberts-a! Odlicna voznja. Nevidjeno mi je zao Repsol-a, nije to trebalo ovako da bude. Za Rossi-ja ovaj put malo sreca, ali poslije svih onih pehova na pocetku sezone je stvarno zasluzio. BOLESNA TRKA!!! :smoke: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Octobar 15, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakva ludacka trka!! Iako navijam za Rosija, bas mi je zao Hejdena... nije trebalo to da mu se desi :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 15, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu jedno rec, formula je kurac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Octobar 15, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalono a Pedrosa je nevidjeni idiot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Octobar 15, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Evil_Zo Elias je stvarno napaljen do bola i jos na supersonicnoj Hondi, kako ga zaustaviti. i ti bi bio napaljen kada bi te na cilju cekalo 1.000 000 dolara u zlatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Octobar 15, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Odlièna trka, veoma uzbudljiva. Èak je i Nataša gledala... "Vidi ovu dvojicu ludaka, žuti i crveni..." (Ja joj rekao da su to Evil_Zo i Pablo) Obojica su zaslužili pobedu, a po meni, obojica su i pobedila. Svako svoju trku. Što se tièe onih Honda individualaca, možda bi trebali da dobiju packe od ekipe. Koliko je Ped(e)rosa kriv za izletanje, toliko ga je Hayden izazvao onim prestizanjem na kvarnjaka... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 15, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nema tu na kvarnjaka, Hayden njega nije izbacio, jbg borim se za titulu i ako mozes cisto prodji me i neka ti je srecno al nemoj da krljas u mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 15, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nema tu na kvarnjaka' date=' Hayden njega nije izbacio, jbg borim se za titulu i ako mozes cisto prodji me i neka ti je srecno al nemoj da krljas u mene...[/quote']Ej ljudi polako! Pa nije Pedrosa namjerno izgurao Hayden-a! Ako niste dobro primjetili, u zaru borbe, Pedrosa je izgubio prednji kraj i proklizao pa tek onda pogodio Hayden-a. Zao mi je sto se ovo desilo zbog obojice ali ipak vise zbog Pedrose. On je dobar i talentovan vozac i strah me da bi pobijedio na ovoj stazi da nije pao. A takodje mi je drago sto se ovo desilo jer je Hayden pokazao svoje pravo lice. Taj "Mr.Cool", koji glumi da je hladan kao spricer cijelu sezonu (pogotovu sada kada se Rossi primakao na tabeli), je odjednom poceo da histerise i ludi tamo u zoni za izlijetanje. Dakle, ipak je malo preplasen, tacnije mnoooogo je preplasen. A da mu se gace tresu, tresu se... I da ne zaboravim, BRAVO COLIN EDVARDS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Octobar 15, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ako je i natasa gledala,to trba da se proslavi:) meni je drago to sto je rosi sada +8 u odnosu na Haydena,a on da je bio pametan nije trebao da forsira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 15, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nema tu na kvarnjaka' date=' Hayden njega nije izbacio, jbg borim se za titulu i ako mozes cisto prodji me i neka ti je srecno al nemoj da krljas u mene...[/quote']Ej ljudi polako! Pa nije Pedrosa namjerno izgurao Hayden-a! Ako niste dobro primjetili, u zaru borbe, Pedrosa je izgubio prednji kraj i proklizao pa tek onda pogodio Hayden-a. Zao mi je sto se ovo desilo zbog obojice ali ipak vise zbog Pedrose. On je dobar i talentovan vozac i strah me da bi pobijedio na ovoj stazi da nije pao. A takodje mi je drago sto se ovo desilo jer je Hayden pokazao svoje pravo lice. Taj "Mr.Cool", koji glumi da je hladan kao spricer cijelu sezonu (pogotovu sada kada se Rossi primakao na tabeli), je odjednom poceo da histerise i ludi tamo u zoni za izlijetanje. Dakle, ipak je malo preplasen, tacnije mnoooogo je preplasen. A da mu se gace tresu, tresu se... I da ne zaboravim, BRAVO COLIN EDVARDS! Zasto bravo, zato sto je svo vrijeme cuvao guzicu Rossiju i nije mu htio ni pric?! :? Btw http://www.crash.net/news_view~t~Hayden--Pedrosa-talk-after--title-suicide--~cid~6~id~139012.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...