Jump to content

Moto Zajednica

Razbijena Tenera

Recommended Posts

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Unutrasnje zabice u poliesteru ne mogu da napravim, ali ne samo ja, vec niko, sto sam i unapred napomenuo.

Nije problem da se motor odradi kod nas u servisu kompletno jer se zapravo time i bavimo ali ako se secas kad smo pricali, mislio si da dodjes do mene pa da to namontiramo pa si na kraju ipak odustao i rekao da ti posaljem preko brze poste mada sto kaze Gojko, motor bi morao da se ostavi da bi se sve uklopilo kako valja i ofarbalo.

Jeste malo cimanje to sto ti kazes, treba motor doterati, pa se vratiti, pa onda opet doci po njega itd. ali sta je tu je...

U slucaju da imas nekih problema, slobodno se javi, rado cu ti pomoci. ;)

P.S. I jos nesto, ako znas npr. ono sto ima sa unutrasnje strane na stranici, sto se kao uzubi na gumicu u rezervoar, oko toga nemoj da brines, lako je to uraditi ali mora da se uradi na licu mesta na motoru da se ne bi slucajno pogresio ugao ali za to najbolje da se cujemo telefonom da ti objasnim posto ovako ne umem bas najbolje da napisem.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: Yamaha ST 750

Momci,

hteo sam još jednom da se vratim na ovu temu i da objasnim dokle sam stigo sa renoviranjem makine...

Oklope sam sam obrusio i ofarbao običnim sprejem koji može na buvljaku da se kupi. U beloj boji... Montiranje je bilo onako kako je moralo da bude, ali ko ne zna, neće ni primetiti...! Sve u svemu - drži bure vodu...

Međutim, desio mi se još jedan maler dok se sve to sklapalo... Naime, bočni zavrtnjevi koji pridržavaju oklop (M6), a koje sam ja kupio ''na slepo'' da bi ih stavio na motor su bili predugački, a majstor nije to uzeo u obzir, pa mi je na pet mesta ulubio rezervoar dok ih je montirao, a na šestom ga je i probušio! Mislio čovek da ide teže zbog starih navoja na rezervoaru...

Ja ga danima iza toga vozio i baš me čudilo zašto mi miriše benzin kad je sve sređeno! Dok na kraju nisam gurnuo glavu u motor... Odvijem ja zavrtanj da vidim šta ima iza plastike, kad on pade na zemlju, a iz rezervoara (koji sam prethodno napunio do vrha) je počelo da piški kao iz fontane! Prvo mi oči ispale..., a onda mi je i brada zaigrala... Psovao sam i motore i majstore..., prizivao zemlju da se otvori ispod mene..., nadao se gromovima i munjama...!!!

A, onda sam zavrnuo rukave i rešio problem na vrhunski način... Potpuno sam! He, he, he...

Šabački, al' trajaće duže od motora...!  ;D

Yamajku vozim poslednja dva meseca i samo pevam... Što reče Boban - biće još vožnji ove sezone!  ;D ;D ;D

Ostao je bol u duši zbog pada i polomljenih originalnih oklopa, al' šta ću... To sam najmanje želeo!

Svima sa sajta i iz ove teme se zahvaljujem na pomoći i komentarima!

Lepo je kad čovek ima koga da pita i na koga da se osloni!  :) :) :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja