Raša 54 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da pitam.. pa zar ne dobijes paljenje i alternator u kompletu sa motorom? Ko Harleya i ovih Kit customa nikad, sve su delovi za sebe masina je deo kao deo i ide bez karburatora,uljanog filtera,paljenja ,alternatora,svecica,bombina i dr.To je zbog toga kad pravis jedan castum na njega u zavisnosti kako hoces da ti izgleda primarni prenos takvav alternator stavljas jer ima na desetine razlicitih primara tako da ima 1",2",3" na kais i dve vrste na lanac.Na sve masine mozes da stavis ove primare ali ne i alternator sto zanaci kakav primar takav alternator kakav alternator takvo paljenje i ostao je sve povezano zbog toga masina ide klot da bi ti se ostavlo mesa za kombinovanje. hvala na objašnjenju, ja se slabo razumem u custom svet pa sam zato pitao. inače ovaj motor što je ljuti postavio je prelep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...