saxi 690 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 1731 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me dal naslon za Kappa kofer od 52 litre, oznake K 621 http://www.kappamoto.com/tabid/55/Product/22/K52.aspx?select=1 pase i na Givi Maxiu od 52 litre, umesto E 95S http://www.givi.it/caschi_borse_bauli_accessori.asp?CO_ID=145 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan I mene jako zanima odgovor na ovo. Prosle godine sam bio u Trionu, i za naslon koji ide na Maxiju su mi trazili 50e + 2 meseca cekanja. Ne pada mi na pamet da dajem 4500din za parce sundjera, mislim da je blago receno da si malo preterali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam hteo da je pazarim za E 52 ali je cena zaista previsoka, evo nesto malo povoljnije, naravno u italiji. http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260375145366&ih=016&category=46179&ssPageName=WDVW&rd=1 Mada licno mislim da bi neko od ovih sto rade sedista mogao da odradi korektno taj naslon za neku normalnu cifru?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 23, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan naravno da se moze montirati ali ne sjedne dobro kao orginalni Givijev tocnije,ruzno izgleda,ali se moze usarafiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 690 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1731 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan To sam i mislio da se sve moze usrafiti, jer ako nece milom odgrunfovacemo ga silom, a pri tom je KAPPA-in duplo jeftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 497 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Velika je verovatnoća da može da se ušrafi i da će pritom da sedne fino jer je poznato da se, kada su u pitanju Givi i Kappa, radi o istoj firmi. Pritom, 'leđa' topcase-a se jeko malo razlikuju po dizajnu uopšte pa i to povećava šanse. Kakogod, eventualne korekcije je, ukoliko je potrebno, moguće vrlo jednostavno odraditi sa minimumom alata i tehničkog znanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stizu koferi, nosaci i nasloni pocetkom maja... A sto se tice Kappa naslona nece kostati vise od 20 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...