mitri 1847 Napisano Octobar 10, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan hm, dizajnom bas i nisam odusevljen , stari Hornet mi je mnogo lepsi... ali zato je masina od nove CBR600RR (2007) , naravno prilagodjen za naked (manje KS , linearniji razvoj snage) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjaNS 3 Napisano Octobar 10, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi strasno lici na Kawu er-6n, meni se svidja (i hornet i er-6n :wink: ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 10, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan samo shto je na kawi izduv ispod agregata... inache sve drugo isto... ne znam shta su hteli ovim da postignu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 11, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Meni se Dja! ps.I molio bi chlanove foruma da budu malko pazzljiviji kada uporedjuju jednu Hondu sa tamo nekom Kawom! :klackalica: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 11, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da hondini dizajneri malko posustaju kda su poèeli da prave klonove.... :cry: Poprilièno sam razoèaran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 11, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda er 6f http://www.rubbermag.com/bikes/imgs/06_kawa_er6_1_600.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 11, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda er 6fhttp://www.rubbermag.com/bikes/imgs/06_kawa_er6_1_600.jpg Ispravka: ER-6n Ali pogledaj taj far....K'o Kiklop,..bote! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 11, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da da... f je sa full oklopom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Octobar 11, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi se ne svidja taj far... Ali sigurno ide kao zmijce :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 11, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Tacno je da od napred lici na ER-6n ali mi se svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 11, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video neke druge slike novog Horneta, a cini mi se da je i ova PS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 11, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da je druga boja, a ne ova zlatno zuta, mozda bi licio na nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 11, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Dirty opet sumnja na Photoshop , ali ovog puta nije u pravu. Novi Hornet je zvanicno predstavljen na Intermot-u Prema prvim podacima snaga je 102ks , tezina 173kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 11, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se zadni kraj, ostro zasiljeno, a opet u dva nivoa. Valjda zato ima nesto prostora ispod sjedista, to se zove prakticni dizajn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 12, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na sumnjama ,ali hiljadu puta je bilo tako.Inace motor je je sto posto NAKED BIKE po mom ukusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 12, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Ufff na ovim novim slikama je lepsi... a mogu da zamislim kakav je uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 12, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan isti kao er6n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 12, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan isti kao er6n :thumbs_up: =D> \:D/ samo su u pitanju cetiri cilindra :misli: :-k ......hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Octobar 12, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Lep je trebao bi mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 12, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @bax mislio sam na estetiku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Octobar 12, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan ovome nema sta covjek ni da doda ni da skrati, po ukusu mi je bash :kaboom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...