miStery 1 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dodje vreme da i ja prodajem mog speed-a ,zbog finansijske situacije.... a i kasnije planiram da uzmem neshto jache,mada da nije ovakva situacija zadrzala bih ga pored tog drugog motora. Evo ovako stoje stvari - motor nije puno vozen, (kupljen je 2007. godine) ,garancija jos traje,moram da pogledam dal je do 6. ili 7. meseca 2009. Bukvalno sam ga po blokovima vozila (sa Novog BG-a sam) jer su se moji plashili da idem negde dalje zbog guzve u saobracaju i stalnih nesreca koje su se deshavale.Ima neshto malo vishe od 1000 predjenih kilometara,ne znam tachno koliko,kad pogledam recicu.Uglavnom uradjen mu je onaj prvi servis koji ide nakon predjenih prvih 1000 km. Stanje mu je odlichno,nije nikad sa njega padano,ali nije neogreban.Mom ocu je poshlo za rukom da ga ogrebe i to u garazi na jednom mestu,tu smo zalepili SRB nalepnicu,videcete na slikama,a ja jednom kad sam ga stavljala na srednju nogu,izgubila sam ravnotezu i pao mi je na zardinjeru,tj oslonio se i na rezervoaru je ostala jedna linija.Nije ni to strashno,videce se i to na slikama. Da nije ovih sitnih packica bio bi kao nov. Prve 3 slike su kad nije imao na rezervoaru onu liniju,a druge dve su sa tom linijom chisto da se vidi razlika Dakle 1. vlasnik,motor bukvalno kao nov,jos u garanciji sa predjenih oko 1100-1200km,mogla sam i da ne napishem za ogrebotinicu ispod SRB nalepnice a za ovu liniju jer nije toliko primetna ali hocu da sve bude jasno.Cena 1000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jos slika,i da dodam da je motor garaziran od prvog dana,nikad pokisao nije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan malopre sam ga provozala,ima tachno 1117 km predjenih ... ,bash mi zao da ga prodam my little baby Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1780 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Zamena?Za npr. ET-4'99god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam zainteresovana za zamene,prodajem ga sada zato shto mi trebaju pare,inache ga nebih josh prodavala... sluzio bi me ovu sezonu a za sledecu bih preshla na neshto vece... ovako cu ove sezone biti bez motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano Mart 18, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan koliko para? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Mart 18, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pise u prvom postu ispod slika. CENA 1000EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan tacno tako,motor je fakticno nov Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Mart 21, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan KUPLJENO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan da,prodato... da te sluzi dugo i dobro kao mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan nek je sa srecom kupovina i zelim ti puno bezbednih kilometara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Mart 23, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan hvala lepo svima na iskrenim zeljama ;D.pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan da se dugo vozis, ako imas neko pitanje slobodno pitaj. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Mart 23, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan hvala,hvala ako nesto treba zovem te .pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...