aky 239 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi stoji napolju i vezujem ga raznim lancima i katancima. Zanima me vase misljenje za obezbedjenje motora od kradje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pretraga druze ima 5 tema o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan pretraga druze ima 5 tema o tome Što reče kolega ima pet tema ali nema sigurnog rešenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palacinka 9 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se prilicno odlucio za SpyBall ali bi bilo lepo neko ko ima ovaj alarm da jos potvrdi kvalitet. Znaci alarm + fizicka zastita(lanci, katanci i sl.) ovo je link do teme gde ima vise o Spyball-u http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=19383.0 Doduse coveka nisam uspeo da kontaktiram pa ako neko zna nek salje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Mart 20, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelju... Posalji gde moze da se kupi (i ugradi) navedeni alarm... Ili me cimni na 063/811-73-82 pa cu te pozvati. Hvala p.s. ili ako se pojavio neki kvalitetniji (bolji) alarm-cena nije bitna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je i lanci i katanci i alarm. Ja kombinujem u zavisnosti od situacije Kada ga ostavljam da prenoći vezujem ga za stub lancem 1,8m dužine 10mm debljine, hexa preseka sa specijalnim katancem, stavljam disk lok, zaključam volan i uključim alarm Za kraća zadržavanja kombinujem od zaključavanja volana sa aktivacijom alarma pa sve do noćne mere zaštite Pošto sam imao par epizoda da mi je alarm proradio u neko doba noći pa se iste sekunde pojavim na prozoru, gari koji ga čačka mi kao po pravilu dobaci odole: samo sam hteo da vidim motor ;D ;D ;D Možete da zamislite šta mu odgovorim. Dakle ne igrajte se i obezbedite spravu što više možete jer je lopova sada sve više! Za Spy Ball sam vam poslao PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je lanac 10mm smejurija zbog cega sam se odlucio na 18mm kao minimalno resenje... taj od 10mm ko da ga i nema kad donesu secice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je lanac 10mm smejurija zbog cega sam se odlucio na 18mm kao minimalno resenje... taj od 10mm ko da ga i nema kad donesu secice... Zavisi od čega je Ali slažem se da je samo lanac smejurija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 22, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan A disk lock? Koji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je nebitno koji disc lock i da uzmes samo neki bolji katanac i da ga stavis na disk dosta je mislim da se disc lock najlakse skida lomom samog diska ? ja nocu koristim, u full varijanti zakljucavanja ::: disc lock na prednjem disku katanac na zadnjem disku sajla 18mm + kodirani katanac oko zadnjeg tocka pa oko gilendera lanac obican oko prednjeg tocka pa oko gilendera alarm zakljucan volan cirada u toj varijanti treba mi 5 minuta da ga sam otkljucam / zakljucam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 22, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je nebitno koji disc lock i da uzmes samo neki bolji katanac i da ga stavis na disk dosta je mislim da se disc lock najlakse skida lomom samog diska ? ja nocu koristim, u full varijanti zakljucavanja ::: disc lock na prednjem disku katanac na zadnjem disku sajla 18mm + kodirani katanac oko zadnjeg tocka pa oko gilendera lanac obican oko prednjeg tocka pa oko gilendera alarm zakljucan volan cirada u toj varijanti treba mi 5 minuta da ga sam otkljucam / zakljucam... au majstore ti si se bas obezbedio!!! svaka cast. koji katanac preporucujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palacinka 9 Napisano Mart 22, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ tockovi hvala za pp bas cu da vidim sa njima Meni je jedino problem kad idem negde jer ga nocu ostavljam u garazi u kuci tako da je to sigurno.Za katance i lance nemam mesta sem po dzepovima jer sam jedva ubudzio 1. pomoc ispod sedista tako da kad sam u gostima uzdam se u alarm i zakljucavanja volana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan @ Tockovi, Full, Palacinka Hocem i ja obavestenje za Spyball Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Mart 23, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan XENA lanac, disk lock sa alarmom i adapter za lanac... i naravno bandera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi disc lock sa alrmom i koje su cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u drugoj temi sam napisao gde sve ima u bg da se kupe firmirani katanci, potrazi temu zove se isto kako obezbediti motor ili zastita od kradje tako nesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan u drugoj temi sam napisao gde sve ima u bg da se kupe firmirani katanci, potrazi temu zove se isto kako obezbediti motor ili zastita od kradje tako nesto.... daj link, da ne bunarim po temama!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan ja sam BT-a do sad zakljucavao obicnim katancem za bicikl samo bt sad odmara jer odlazi kao poklon uskoro a za hondu cu kupiti MasterLock Street-Cuffs http://www.mtbr.com/cat/accessories/Extras/masterlock/street-cuff/PRD_358991_117crx.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi disc lock sa alrmom i koje su cene? Imas u Guevari na NBGD kod Arene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan sto razvijate novu temu, kad potpuno istu imate tri,cetir reda nize odprilike. Kakvo kopanje ista tema, isti naziv, na prvoj eventualno 2. strani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...