GezyX 2 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan trebaju mi pakne za prednje i zadnje kocnice i gumice za kvacilo(hidraulicno),ako niko nema gde mogu da se nadu po pristupacnim cenama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Novembar 1, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gumice za kwacilo ,sam imao ja,mozda ix imam josX uwek ako te interesuje mogu pogledati pa da ti posaljem... za cenu ce mo se dogoworiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Novembar 1, 2011 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan tema je od pre nekoliko godina... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Novembar 1, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ups tek sad sam wideo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 3, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ajme hahah od pre nekoliko godina??? a sta znas mozda coek nije nasao jos plocice i gumice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan ajme hahah od pre nekoliko godina??? a sta znas mozda coek nije nasao jos plocice i gumice ma plocice je vec do sad i potrosio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze gogo,on je wec i potrosio plocice,a gumice su se mozda opet pohabale,tako da ko zna mozda mu treba...iixixixix 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...