braca1 1 Napisano Mart 21, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno!! LJudi prodao se motor koi sam jurio tako da je cena 2200e.I neskidam nista sa motora i original dva izduva(originala) idu uz motor.ako nekog interesuje tu sam motor je DOBAR!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano Mart 21, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan s obzirom da sam skoro kupio XJ ...a ovaj kod Brace sam video pre 2 dana ..mogu da kazem da je motor za te pare odlican , ima i kosi far napred, novija maskica a i masina lepo radi....Sretna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Od vikenda lepse vreme! Ima da ode za te pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano Mart 23, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da za motor nisam dao visoku cenu,obzirom na to kako radi i kako izgleda a i bogami kako se cuje.Mislim da za te pare nije skup motor a jos uvek vazi ponuda da ako neko oce da menja za neki VFR to mi najvise odgovara. znaci ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan ubi nas globana kriza ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D Dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro nove slike ;)pa cemo dalje : : : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam nove slike na pocetku pa uzivajte . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Moze li bar komentar da se cuje? ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 27, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Može! ;D Meni se dopada. Ali kakvo vreme ide, izgleda da će i ovo moje sokoćalo na doboš a ne da kupujem drugo. :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan sada se vidi u pravom izdanju....super je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan sada se vidi u pravom izdanju....super je... Verovatno, ti prodajes svoju xj, a kupices ovu u pravom izdanju? Ma motor izgleda super, nego nekada ide anti reklama? Srecna prodaja! Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan pa za sada ja svoju ne prodajem samo gledam i brojim koliko ima stegnutih i u pravom izdanju kao i moja, ili ti kao i moja ;D... :o veliki pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano Mart 29, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam i ja da je Doesen1 video mju yamahu posle voznje po kisi tako da je bila sva ulipana a ovde na slikama je cista pa sam njegov komentar shvatio kao takav. Veliki pozdrav . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano April 1, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne nudi pa nije valjda ovaj motor naj neprodavaniji na svetu > >:. Cak ni komentar e ovo nema smisla!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan ceka se sunce da zavri krv u venama pa ce se motori prodavati kao alva, a ako neko ponudi pravu cenu za moj 3000 eur..prodacu ga i ja zasto da ne ...tako da je tvoj jeftin..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ce to sunce > > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano April 6, 2009 Drug član, 2876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor i nesto para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano April 7, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Samo nesto jace i malo para ali ja doplacujem!!!! > > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekog na forumu!! ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi nikakva ponuda!!!!!!!! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem i dalje ako vas neko pita sad sam i gumu zamenio ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da zuris sa prodajom , i jbg za off moracemo da se drzimo asfalta:) ;D vidimo se neki dan u Soko...i Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...