zlajark 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Yamahau TDM 850 95 godiste u odlicnom stanju uvezena pre 2 godine na mom imenu registrovana do augusta od ulaganja ostaje samo zamena ulja i filttera.posedujem kompletnu dokumntaciju od carine presla je 28.600 km barem toliko pise na satu,motor ima jednu manju ogrebotinu,najbolje je videti probati pa onda se dalje dogovarati cena 2850 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi li u obzir neka zamena uz moju doplatu za KLE 500 93god. u dosta dobrom stanju!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajark 0 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajark 0 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 2700 e pre 300 km zamenjeno ulje(motul 5100) i filter stavljen zadnji nosac i kofer givi 35l trenutno nemam slike sa koferom ali ce biti uskoro,motor je spreman za sezonu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan mali off je li taj motor kupljen u Kikindi? Da li je imao nosace i bocne kofere? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajark 0 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Nije taj ali je iste boje,motor je ivezen pre dve godine i ja sam prvi vlasnik kod nas,motor uopste nije imao nosac ja sam ih stavioi pre par nedelja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitam zato sto sam ja prodao svoj TDM u Kikindi, iste boje sa dva bocna H&B kofera. Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Meni si prodao i odlican je Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajark 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci nadam se da cu prodati kola pre nje posto mi treba nesto love pa ce ipak TDM ostati kao ljubimac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni si prodao i odlican je Srecno sa prodajom Ooo, zdravo druze Drago mi je da te makina sluzi dobro U zdravlje, pa se vidimo ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajark 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan akutelno....zovite da se dogovaramo za cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajark 0 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...