makimoto 5 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan http://ryumotors.rs Da li ste culi ili bili u poseti ovoj firmi. Navodno imaju preko 100 motocikala u ponudi. Uvoze iz Francuske, a mene je privuklo nekoliko modela godista 2008. Nalaze se u Zemunu, pa ako je neko blizu moze svratiti i preneti nam utiske. Pozdrav Marko, Cacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1615 Napisano Mart 8, 2009 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svratio sa drugarom, trazio je nesto za sebe. Imaju i servis, to jest servis imaju od ranije, a ovo su od skoro ubacili, i daju neku pomoc oko odrzavanja za prvih 6 meseci,kakvu, jbga nisam zapamtio. Vrlo su fini u nastupu, na prvi pogled ulivaju poverenje, a kako je stvarno ne znam, samo prenosim licni utisak. Da, motocikla ima 15 do 20, sad pokusavam po secanju da prebrojim, znaci neko je bas preterao sa onih 100. Uvoz je iz Francuske, vecina je malo ili malo vise zagrebana i bilo bi pozeljno neko ulaganje, ali zato su i cene adekvatne. Meni se svidela Yamaha Tenere iz 2008, nisam ranije imao prilike da je vidim u zivo, i bandit 650, takodje iz 2008,ali ima dobar raspon od novijih do cb 750, vredi svratiti......ostalo je stvar sta vi trazite, mozda nadjete nesto za sebe, a mozda nastavite dalju potragu za svojim motociklom koji vas negde ceka.... Eto ja toliko, cisto reporterski, niti reklama, niti antireklama, cisto opis slike vdjene mojim ocima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mozel Tacna adresa ili telefon,,,na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3322 Napisano Mart 10, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mozel Tacna adresa ili telefon,,,na PP Imas na sajtu. Samo klikni na link iz prvog posta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Vlada i Bože su skroz Ok likovi. A povoljnijih motora nema nigde kod nas! Preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svratio sa drugarom, trazio je nesto za sebe. Imaju i servis, to jest servis imaju od ranije, a ovo su od skoro ubacili, i daju neku pomoc oko odrzavanja za prvih 6 meseci,kakvu, jbga nisam zapamtio. Vrlo su fini u nastupu, na prvi pogled ulivaju poverenje, a kako je stvarno ne znam, samo prenosim licni utisak. Da, motocikla ima 15 do 20, sad pokusavam po secanju da prebrojim, znaci neko je bas preterao sa onih 100. Uvoz je iz Francuske, vecina je malo ili malo vise zagrebana i bilo bi pozeljno neko ulaganje, ali zato su i cene adekvatne. Meni se svidela Yamaha Tenere iz 2008, nisam ranije imao prilike da je vidim u zivo, i bandit 650, takodje iz 2008,ali ima dobar raspon od novijih do cb 750, vredi svratiti......ostalo je stvar sta vi trazite, mozda nadjete nesto za sebe, a mozda nastavite dalju potragu za svojim motociklom koji vas negde ceka.... Eto ja toliko, cisto reporterski, niti reklama, niti antireklama, cisto opis slike vdjene mojim ocima . A kazi ti meni jel imaju oni stvarno preko 100 motocikala na stanju kao sto pise na sajtu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan A kazi ti meni jel imaju oni stvarno preko 100 motocikala na stanju kao sto pise na sajtu? Da, motocikla ima 15 do 20, sad pokusavam po secanju da prebrojim, znaci neko je bas preterao sa onih 100. Sve lepo piše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan samo razgledam, jer ima nesto novo u ovoj temi............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Mart 22, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Za vreme sajma stigao sam i do Zemuna da pogledam motore. Nisam brojao ali bilo je oko 20-25 komada, sto novijih sto starijih. U sustini svi su manje ili vise negde ocesani, ali nista spektakularno, uglavnom se radi o zagrebanoj plastici. Mene je zainteresovao suzuki bandit 650n 2008. godiste, za 4600 evra. Presao samo 3000 kilometara, a ogrebana mu je plastika sa leve stane i to ne mnogo. Motor izgleda kao nov, a tako i radi. Na sajmu nije bilo tog modela, ali mi je prodavac rekao da su im ostala samo dva i da je zbog toga njihova cena 5600 evra. Bilo je tu jos motocikala, za svakoga po nesto. Motori stizu iz Francuske, legalni su (nisam proveravao) i sta znam valjda su ok. Eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...