CRNI 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem agregat GSX1100 rastavljen za delove... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi brate,nisi ga ni provozao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Kombinacija G6 brate... ;D Uzeo sam GSX750e pa sam napravio chopper-a... a 1100, mnogo skupo odrzavanje za mene... tako da mi je ostao sad taj 1100 agregat (rastavljen) i ram od 750-ke, a lova mi treba da registrujem choppera... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kombinacija G6 brate... ;D Uzeo sam GSX750e pa sam napravio chopper-a... a 1100, mnogo skupo odrzavanje za mene... tako da mi je ostao sad taj 1100 agregat (rastavljen) i ram od 750-ke, a lova mi treba da registrujem choppera... Da, prava G-6 kombinacija ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan JBG sta drugo da radim... nuzda... Ako cujes da nekom treba... javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napomenem da je agregat '81.godiste. Radilica u odlicnom stanju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Mart 26, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Pozz i sretno sa prodajom!!! Al ajde stavi koju sliku tog Choppera da se malo odusevimo!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Mart 26, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je izgledao pre rastavljanja sa starim agregatom... nisam mnogo promena uradio, osim agregata i cagera... i jos nekih detaljcica...na ovoj slici je veliki filter a ja sam stavio KN filtere... u principu sad izgleda skoro isto kao na slici... trenutno se radi struja, pa kad bude sve gotovo, slikam ga i postavljam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan znaci GSX1100 E model? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Mart 26, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Paaa po nekim katalozima ovo mu dodje kao L model... znaci GSX1100L... mada ja nisam nikakvu razliku u masinama nasao.... jedino se razlikuju ramovi... "E" mu dodje kao klasik a "L" kao neki chopper... tako da mislim da su na "E", "L", "ES" modelima isti agregati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Taj tvoj je sa 8 ventila! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Da da sa 8 ventila je! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...