Interceptor BP 10463 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1080 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Molim za pomoć ako neko zna gde kod nas naći gumicu za filtar ulja za YAMAHA FZ 750 (3KT) a odgovara i za : YAMAHA XJ 600 (3KM) YAMAHA FZR 600 (3RH) YAMAHA FZR 600 (3RG) YAMAHA FZR 600 (3HE) YAMAHA XJ 600 (3KN) YAMAHA XJ 600 (51J) YAMAHA FZR 1000 (2LA) i još neke modele... Našao sam u Louis-u ali ako ima ovde mislim da je brže,pošto sam menjao filter a gumicu nisam imao a ova je oštećena,sada sam je vratio ali malo flisuje ulje a motor je suv pa nebi da s ovim umastim ceo motor.Ako neko zna ili ima tu gumicu molio bi da se javi da se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Molim za pomoć ako neko zna gde kod nas naći gumicu za filtar ulja za YAMAHA FZ 750 (3KT) a odgovara i za : YAMAHA XJ 600 (3KM) YAMAHA FZR 600 (3RH) YAMAHA FZR 600 (3RG) YAMAHA FZR 600 (3HE) YAMAHA XJ 600 (3KN) YAMAHA XJ 600 (51J) YAMAHA FZR 1000 (2LA) i još neke modele... Našao sam u Louis-u ali ako ima ovde mislim da je brže,pošto sam menjao filter a gumicu nisam imao a ova je oštećena,sada sam je vratio ali malo flisuje ulje a motor je suv pa nebi da s ovim umastim ceo motor.Ako neko zna ili ima tu gumicu molio bi da se javi da se dogovorimo. U trgovinama dijelova za poljoprivrednu i građevinsku mehanizaciju imaš O-ringova u mjerama i debljinama koje zaželiš , pa biraj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10463 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1080 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovde kod mene probao i nisamo našli,čak smo otvarali sva moguća pakovanja sa uloškom filtra ulja za sva vozila ali nijedna gumica nije odgovarala...probaću još u jednoj prodavnici spec.za gume i zaptivne gumice ali sumnjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovde kod mene probao i nisamo našli,čak smo otvarali sva moguća pakovanja sa uloškom filtra ulja za sva vozila ali nijedna gumica nije odgovarala...probaću još u jednoj prodavnici spec.za gume i zaptivne gumice ali sumnjam. Ne od filtera već od hidrauličkih pumpi i cilindara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...