Popsy 2907 Napisano April 1, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan aj ljudi ocemo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Koliko zajebancije,zar vam nije lakse da narucite i da vam stigne sta vam odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 1, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nije nije... ovako ima tvoj touch to je osnova customizacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 1, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nije toliko stvar u "touch"-u.Ako ce koglega semza svima da nam da po 100e (tolika je od prilike razlika izmedju cene gotove maskice i ove koju mi pravimo) verujem da će se ostale kolege složiti da svi poručimo po jednu.Poštarinu mi častimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano April 1, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A i nekako vec uzivanje kad stavis pa kazes "e ovo sam ja radio" nego kad kupis. Ja danas farbao auspuh na motoru i sad ikad ga vidim sve mi neka milina. Da sam odneo da mi drugi uradi ne bih ni obracao paznju. A meni inace pare nisu problem, zna Kiro. Veliki sam direktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 1, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan A i nekako vec uzivanje kad stavis pa kazes "e ovo sam ja radio" nego kad kupis. Ja danas farbao auspuh na motoru i sad ikad ga vidim sve mi neka milina. Da sam odneo da mi drugi uradi ne bih ni obracao paznju. A meni inace pare nisu problem, zna Kiro. Veliki sam direktor Istinu zbori. Sad ozbiljno, mislim da su kupovne maskice mnooooogo precenjene, na netu i nisam video nešto mnogo maskica za moj motor, a i ovako pravimo kakvu mi želimo.Na kraju ispada lakše napraviti, samo nam je malo problem da se organizujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3291 Napisano April 8, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo da stavim dimenzije koje smo Igor i ja izvadili za moj hladnjak. DUZINA : 39,5cm VISINA : 21cm SIRINA : 4,2 cm (sa strane gde je znak Yamahe) P.S. Hvala Hornetu na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskop 4 Napisano April 10, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Prijavi odgovor kao problematičan pa slike su super....sad vec nije tesko kad imate nacrt...sad vam je samo potrebno parce lima ...i laser....ja i ortak smo pravili za hornet 600 i ispalo extra...samo radili smo sa teskom masinerijom mislim da je bolje sa laserom preciznije je....mada smo mi nas ispolirali i dosta je dobro odradjen sam izrada je kostala oko 45e u jednoj firmi...mada je malo bilo zeznuto jer smo pratili jos neke uglove...nije ovako ravan kao ove ovde slike.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano April 12, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan jel bilo na kraju nesto od ovih maski ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3291 Napisano April 13, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan jel bilo na kraju nesto od ovih maski ??? Ovde je nastavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 13, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ima i na drugom mestu nastavak. Imamo 2 isečene za mog i Igorevog Horneta. To stoji tako vec nekih pola godine (mozda i jace), treba da ih savijemo i plastificiramo ali smo toliko lenji da ko zna kada ce to biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...