kojazr 15 Napisano Mart 4, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan potrebna misljena i saveti dali da izvadim katalizator iz auspuha 2t motora od 50cc i sta dobijam ili gubim samim tim postupkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno dobijes malo na snazi...Ako ti je zapusen dobijes sigurno.Bice ti malo bucniji motor.I taj katalizator sto izvadis mozes sigurno za 10tak eura da prodas:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Mart 4, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nedobijes nista ja sam kod druga na Beneliju izvadio.Samo se jace cuje,kao da je apenac a ne skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi dobio malo na snazi.Zasto bi onda ove novije 125-ice bile malo slabije nego nekad? Pa zbog EURO 3 norme-tj.katalizatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Mart 4, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan ako mislis da ces dobiti nesto primetno na brzini skidanjem katalizatora varas se. uzmi lepo karburator rasiri usisni i izduvni kanal imaju ljudi koji to rade, isbusi magnet, olaksaj klip(prozorcici na kipu) itd.. stavi vecu diznu. kao za tomosove motore. ja sam sam uradio pola tih poslova na mom apenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...