castor 384 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da mi je postojeći lanac izrđao za medalju i nazad, moram da se ispružim za lanac, a samim tim i za lančanike. Iako mi to uopšte nije bilo u planu još, ne mogu da ga gledam, a još gore - da razmišljam, hoće li ili neće. Da ja ne bi razmišljao odluka je pala - novi komplet. LM, pade mi na pamet jedna ideja. Obzirom da je ovo (manje-više) idealno vrijeme za dotjerivanje, sređivanje, mijenjanje starog i utezanje novog, ima li zainteresovanih takođe za kupovinu lanaca i lančanika? Ideja mi je da se skupi nas 10-ak recimo (može i više), pa da "pokucamo" na vrata i kažemo, eto mi došli. ;D ;D ;D Šalu na stranu, sad ozbiljno. Ako bi nas se skupilo desetak ili više, mislim da bi mogli da izboksujemo neki popust. Neka se dobije 10-ak posto, mislim da je OK, jer cifra sigurno po kompletu nije manja od cca 100-120 eura. Koliko znam, jedino Guevara i KDM imaju DID lance, a mene DID i interesuje. Guevara ima JT, a KDM SunStar lančanike (ako ne griješim). I ajde da se to organizuje do 15.03.2009. godine. Dakle, pravim spisak prijavljenih do ponoći (15/16.03.), pa ko se prijavio prijavio se. Ko nije, ostaje za neku drugu rundu. Za ovih 12 dana, neće niko propasti sa starim lancem, a može da uštedi. Obzirom da je SEKA stigla, svaki dinar se računa. Evo računice za moju mašinu, pa da možete vi ostali da se vodite ovime: 1. Lanac DID 530ZVMZ2, x2, gold, 118 karika - 17818 dinara 2. JT prednji lančanik, 580/16 - 1560 dinara 3. JT zadnji lančanik, 479/16 - 3700 dinara - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ukupno = 1 + 2 + 3 = 17818 + 1560 + 3700 = 23078 dinara (231€, ako se računa 1€=100 dinara). Ako bi se dobilo 10% popusta, to je onda 23078 - 10% = 20770 dinara (ili 208€). Šta kažete? Pozdrav. Djole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naručio iz Louisa za Tdm zlatni Did sa lančanicima u kompletu sad na popustu 129,95 evra,a ovde sam pitao od uvoznika Did a i on mi je izračunao 205 evra kod nas je puno skuplje i ako da popust od deset posto. 10041329 KETTENSATZ DID X-RING TDM850 BJ.91-95(114/16/44 YAMAHA TDM 850 (4CM) YAMAHA TDM 850 (3VD) 129,95 (164,95) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam komplet za tvoj motor je u Luisu 170E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Da, O-ring. Ovo što sam ja postavio je X2-ring, što je očigledno najskuplja varijanta. Jedino ne znam da li u Louis- komplet dolazi sa ili bez lančanika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Mart 4, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da, O-ring. Ovo što sam ja postavio je X2-ring, što je očigledno najskuplja varijanta. Jedino ne znam da li u Louis- komplet dolazi sa ili bez lančanika? D.I.D FZ6 / Fazer 04 > DID 530VM ( X- Ring extra verstarkt) 10041665 ( kat.broj) 179,95E pise ` KETTENSATZE - Kette+Ritzel+Kettenrad ` pa ako je to komplet onda Mogu ti poklonim katalog ( novi 2009 ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, ja nisam vidio taj X-ring... A Google izbacuje kao prevod KETTENSATZE - Kette+Ritzel+Kettenrad = lanac + lančanik + lanac, a ja bi slobodnom procjenom rekao da je ovo zadnje (ketenrad) zapravo ona spojnica... A i na slikama ionako ima samo jedan lančanik. Ajde, ko je uzimao lanac iz Louis-a neka napiše šta je dobio u kutiji/kompletu... Arpade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan 530VM X ring je kod nas 12.744 din za FZ6 (118 karika),Castor je postavio cene 530ZVM2 X2 ring,koliko vidim vi ne vidite razliku izmedju ova dva lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Jako je bitno koji se lanac stavlja na motor. I Jaaaaakkkoooo je velika razlika izmedju O-Ring, X-Ring i X2-Ring. Teoretski mozes da stavis i lanac bez gumica na FZ6, i spajajuca karika da bude kopca. Ali koliko je to bezbedno???? DID razvija lance prema upotrebi, snazi i kubikazi motocikla. I kao posebna stavka su Racing lanci, ER serija. Koja se iskljucivo koristi za trke. Mogu da Vam navedem zvanicni podatak za ER seriju. "Korišćenjem najnovijeg DID ERV X-Ring lanca na primeru motocikla Yamaha YZF R1, dobijate dodatnih 5 KS na zadnjem točku!!!" Toliko je bitan lanac! Upravo zavrsavam katalog i detaljniji opis za DID lance. Kako, zasto, dijagnostiku problema. U izradi je i sajt namenjen toj problematici. Pa ce svako imati prilike da se upozna sa strukturom i razlikama od tipa do tipa lanca. Bicete na vreme obavesteni Moj je savet da se dobro raspitate prilikom kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Komplet lanac prednji i zadnji lancanik 114/16/44 ako imas ovakve oznake u opisu onda ti dolazi komplet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan letos sam na Louisovom popustu dobio DID Gold Xring sa Sunstar lancanicima za 135€ u Becu [za TDM 850] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 5, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se kod Jasminka osevapio za DID-ov komplet. Vredi pitati.. U kutiji je stiglo X2 Ring lanac i par Sunstar lanchanika zajedno sam malim podmazivachem. Vrlo profi! Cenu sam zaboravio, ali je kod dotichnog bilo povoljnije. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...