Endurac 958 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Model "speed", velicina "L" , teget. Vizir super. Ja je uzeo novu, salonski primerak sa cenom, pa me izasla jeftinije pa je dajem jeftinije, imam 3 komada kuci.. Subert je subert, nema zezanja sa glavom... (Bgd, Vracar 063 7716 465). I jedne Alpinestars trkacke rukavice S, 50 eur. Nove. Teget belo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga otisla dragom kolegi, rukavice i pantalone aktuelne, bez zurbe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Moze slika rukavica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti mi na pp cenu i sliku pantalona. tnx Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Mart 9, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi sliku rukavica ako moze??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone su prodate, kaciga takodje, Evo rukavica, samo su teget srebrne........ Velicina S, dakle za malu ruku, ili za zensku ruku, kozne, karbon, moze proba naravno, ja sam na Slaviji. Cena 50 evrica, nove su, upakovane u originalno pakovanje sa etiketom, .... mislim da su nove u prodavnici oko 100 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan E steta sto su male,bas take vijam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ce ih prosirimo hahah... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...