zzz 189 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlican baner, cestitam... verujem da ce vecina clanova koji posecuju forum primetiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano Mart 19, 2009 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da ne spamujemo temu o skupljanju para. Molim sve koj imaju problem sa banerom da mi sibnu pp ili mail... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, moze neki izvestaj kako za sada stoji sa kintom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovog trenutka stanje na racunu: Dinarski 139.500 din. Devizni 2.335 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ovog trenutka stanje na racunu: Dinarski 139.500 din. Devizni 2.335 eur. STETA A svi znamo da se moglo i malo vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan MC SREM je na žurci sakupio 1150 eura i 100 $. http://www.mcsrem.com/home.php?Lang=SR MOMCI SVAKA VAM CAST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano Mart 19, 2009 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Roki, mislim da ne treba da budemo cinicni. Ljudi pomazu koliko mogu. Moguce je da do sada mnogi nisu videli temu, tako da svakako jos ima sanse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ljudi tek malopre videh baner i temu, i celu sam je procitao, uplacujem sutra ujutru novac za Boleta, nije mnogo ali je od srca, zao mi je sto ne videh pre nadam se da ne kasnim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da cu uplatiti neku kintu, vec jesam na humanitarnoj žurci, ali kad god se ukaže neki dinar viška treba uplatiti. I to vec danas popodne. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Baner me je podsetio sta treba da uradim. Skoknuo sam do banke pre nekih 10 min i uplatio koliko sam imao kod sebe. Nadam se da ce pomoci, ako opet budem pri nekom kesu uplaticu opet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Roki, mislim da ne treba da budemo cinicni. Ljudi pomazu koliko mogu. Moguce je da do sada mnogi nisu videli temu, tako da svakako jos ima sanse. Pablo , po Bogu brate, nije mi jasno gdje si mogao da primijetis cinizam sa moje strane hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polako ljudi,polako, - mislim da ste se pogresno razumeli, I ja mislim da bi moglo vishe, ali i dalje je sve na dobrovoljnoj bazi i niko ne treba nikog da tera - svako neka uplati koliko moze i neka to uradi po svojoj savesti i finansijskim mogucnostima. Mozda smo mi bajkeri braca, ali nam kese nisu sestre pa tako neka svako uplati koliko moze. Pozdrav svima koji su uplatili, a onima koji nisu a imali su prilike - jos jedan poziv da pomognu Boletu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 19, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A i oni koji su uplatili ako budu u mogucnosti nek dospu jos malo, nije problem ;D ja cekam da mi se okrene finansijksi krug i opet cu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 19, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan A i oni koji su uplatili ako budu u mogucnosti nek dospu jos malo, nije problem ;D ja cekam da mi se okrene finansijksi krug i opet cu... Baš tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomlaMKOGANJ 2 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: ugljevik Motocikl: honda silver wing 500 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi i ja bih pomogao ali neznam kako jer zivim u Republici Srpskoj. Ako neko zna nacin neka mi javi i odmah cu uplatiti. interesuje me koja je banka u pitanju da znam gdje da usmjerim novac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano Mart 19, 2009 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Roki, mislim da ne treba da budemo cinicni. Ljudi pomazu koliko mogu. Moguce je da do sada mnogi nisu videli temu, tako da svakako jos ima sanse. Pablo , po Bogu brate, nije mi jasno gdje si mogao da primijetis cinizam sa moje strane hvala ti Roki, nemoj odma da se ljutis. Kazes 'steta, moglo je mnogo vise', sa cim se slazem skroz, al sta postizemo takvim stavom? Ja mislim nista... Treba da motivisemo ljude oko nas da pomognu, zato sto je to njima malo, a nekome znaci sve. Ali, treba da ih motivisemo na pozitivan nacin, a ne da ih prozivamo sto ne pomazu... Treba motivisati ljude pozitivnim stavom, treba im pricati o Boletu, o njegovom stanju, a ne da se zgrazavamo sto je od 6000+ ljudi samo X pomoglo... Dakle, pozitivna energija, a ne negativna... Ima je svuda oko nas, daj da je bar mi ne gajimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1814 Napisano Mart 19, 2009 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi i ja bih pomogao ali neznam kako jer zivim u Republici Srpskoj. Ako neko zna nacin neka mi javi i odmah cu uplatiti. interesuje me koja je banka u pitanju da znam gdje da usmjerim novac obrati se kepo-u za bankarske instrukcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1814 Napisano Mart 19, 2009 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, i ja jel zlajabgd mozda planira organizaciju jos jedne humanitarne vecere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Roki, mislim da ne treba da budemo cinicni. Ljudi pomazu koliko mogu. Moguce je da do sada mnogi nisu videli temu, tako da svakako jos ima sanse. Pablo , po Bogu brate, nije mi jasno gdje si mogao da primijetis cinizam sa moje strane hvala ti Roki, nemoj odma da se ljutis. Kazes 'steta, moglo je mnogo vise', sa cim se slazem skroz, al sta postizemo takvim stavom? Ja mislim nista... Treba da motivisemo ljude oko nas da pomognu, zato sto je to njima malo, a nekome znaci sve. Ali, treba da ih motivisemo na pozitivan nacin, a ne da ih prozivamo sto ne pomazu... Treba motivisati ljude pozitivnim stavom, treba im pricati o Boletu, o njegovom stanju, a ne da se zgrazavamo sto je od 6000+ ljudi samo X pomoglo... Dakle, pozitivna energija, a ne negativna... Ima je svuda oko nas, daj da je bar mi ne gajimo... Pablo, ja nisam cinik a odgovorio sam na Kepov post ( Ovog trenutka stanje na racunu: Dinarski 139.500 din. Devizni 2.335 eur.) i mislio sam da je to konacna sakupljena suma novca pa sam zbog toga rekao da je malo i da se moglo malo vise (sto doduse i dalje smatram) a ne da prozivam nekog. Posle toga sam vidio da je postavljen baner i da akcija i dalje ide i to me je jako obradovalo a pogotovo kad sam vidio sta je MC SREM organizovao i koliko su sakupili ( znaci moze se). Ne bih dalje polemisao a ako se iko nasao prozvan od moje strane ja mu se iskreno izvinjavam. Pozdrav iz Njemacke i navalite da pomognemo covjeku jer mu je nasa pomoc i te kako potrebna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco bikeri, takodje sam i ja jedan od onih koji tek sad primetio baner.., otac mi ide dva puta nedeljno na dijalizu i znam otprilike kako to izgleda i kakva je to muka.., jos mlad covek... Sutra stize uplata od mene, koliko toliko, shodno svojim primanjima a dovoljno da se ne brukam... Ajmo ljudi pa da otpratimo naseg drugara sto pre za Rusiju pa kad se vrati da nam prica kakve su im medicinske sestre.... Malo optimizma i sale nije na odmet... Poz svima iz Indjije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan sad sam se ukljucio na forum,ujutru sigurno racunajte na moju podrsku.bole izdrzi svi smo uz tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Od kako je postavljen baner urodilo je plodom,i danas se povecao broj dnevnih uplata !!! Ima jedna bitna stvar,da Boleta mogu svaki trenutak da pozovu i ako nema dovoljno novca u tom trenutku to odlaze iperaciju, što nikako nije dobro. Zato ljudi, ko zeli da pomogne Boletu neka se organizuje sto pre. Nije bitna kolika je uplata, bitno je da ih je sto vise. Hajde ljudi, jos malo nam fali da sakupimo taj novac i pomognemo nasem bajkeru da se spase lose sudbine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Mart 19, 2009 Enduraš, 6409 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Baner je odlicna ideja ! Samo sto me presekao u prvom trenutku, gledam izlazi moj nick izlazi, reko sta je ovo javno me prozivaju, a ja uplatio jos pre 20 dana, posle ukapirao u cemu je stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...