RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 26, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Otvorio sam ovu diskusiju da vidimo ko vise voli 2cililndra a ko je pre za 4, :klackalica: elem intresuju me vasa misljenja pocevsi od motora preko ergonomije pa sve do estetike (andrejp ako bi mogao da napravis neko poredjenje malo poduze u tvom stilu to bi bilo idealno) cisto da se zna cena im je priblizna GSF je 6.800e a SV je 6.550e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan NIsam vozio GSF ali sam se navozao sa SV650. Mogu ti reci da je bike strava i da je mnogo cenjen bar ovde u USA. Imaju cak i svoje kupove gde ponekad na startu bude i skoro 30 motora. Delova ima koliko hoces pa ni odrzavanje nije puno. Super je za grad ali je onaj bez polu oklopa malo nezgodan za putovanje. GSF je koliko znam noviji motor pa bih se ja, naglasavam JA, malo klonio toga. SV je jako kvalitetna i izdrzljiva masina. Pretrazi forum vec smo on njemu pisali. Inace ljudi iz njega ovde izvlace 90+ konja pa ti vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Oba motora su prilièno ok, lepe sprave za put, jedan za više, drugi za manje kvalitetne puteve, kao i drugaèije vozaèke afinitete. Kod F-a nema neke preterane zabave jer je iskuliran 650 agregat sa linearnim ubrzanjem, što je dobro za suvozaèa, ali i za ludu glavu Ja lièno volim V motore, ali u Honda izdanju, ali pre svega volim jedan klip sa svim svojim manama i vrlinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 26, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...GSF je koliko znam noviji motor... Vjerovatno si mislio na GSR, on je novi model :wink: a GSF je stara cetvorocilindricna uljara. Ova dva modela je tesko porediti jer uopste ne sluze istoj namjeni. GSF je, kao sto vec rekoh, motor sa starim uljanim, mirnim, izdrzljivim i pouzdanim agregatom, sa cjevastim ramom, meksim ogibljenjem, nesto vecom masom... to je nekako vise motor za neka putovanja, krstarenja, pogotovu u S veziji. Dok je SV prilicno zivahan, laksi motor koji je vise namjenjen nekom jurcanju kroz grad i uskim i kratkim krivinama. Ako si vec htio da pravis poredjenje V2 i I4 kod Suzukija, mozda si ipak trebao napraviti poredjenje SV i GSR, ali tu SV gubi svaku trku osim po pitanju mase i znatno nize cijene... Ali su u principu po namjeni dosta slicniji, GSF tu definitivno odskace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...