wulfy 207 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze naslov radi se o motociklu Ducati ST2 koji se, nazalost, vise ne proizvodi. To je motocikl koji bi volio da posedujem. Samo jedanput sam ga vidio uzivo i ,,odlepio'' sam totalno za njim. Ako ima neko da zna dosta o ovom motociklu, neki vlasnik, volio bi da procitam koje su mu mane, koji kvaliteti, sto vise. Zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 26, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan ST2 ima masinu od 916ce i poprilicno problema tako da bih ti preporucio neki noviji ST s masinom od 996. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je na okupljanu pred pocetak voznje za Lepenski Vir bio jedan primjerak. Moze li neko da prenese iskustvo vlasnika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 26, 2006 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam uspeo da se informishem .. motor ima 940 cc i oko 83 ks-a .. Jako lep sport touring odlichnih performansi .. to ti pricham zato shto sam se u toj woznji sa swojom hondom koja ima 136 ks-a debelo pomuchio na prawcima da ga pratim .. do 210 km/h shto mu je i krajnja brzina .. obrtni moment mu je ludilo..dakle do te brzine idu isto a ko je upucen zna kako i na koji nachin ide 1000 f :jecaj: i koliko sam wideo owaj gospodin sa fotke ga je sa lakocom obarao kroz kriwine.. lomio .. prolazio neke kriwine na kolenu sa 190 :shock: .. morao sam bogami da gulim izduwe o asfalt na mom 1000 f-u da ga ispratim :misli: .. prilichno impresiwno .. Ima oko 210 kg-a .. To ti je neko moje widjenje kao posmatracha .. koji je imao priliku da se wozi uporedo sa njim .. e da suwa lamela koja pomalo nerwira na leru .. chudan zwuk .. kao da neshto nije u redu .. i narawno wrlo prepoznatljiw dukatijew zwuk chim krene .. :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Mane: Servisiranje/odrzavanje, Ducati trazi stelovanje ventila na svakih 10,000km. Vrline: Ima ih puno, ciklistika je odlicna, super udobna i komforna, veliki obrtni moment. Ako te zanima nesto u tom fazonu, potrazi Apriliju SL1000 Falco. Nije zato sto je ja imam nego je stvarno dobar bike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 1, 2006 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ili jednostavno reci i upoznacemo te sa gospodinom sa slike u prijatnoj atmosferi, pa ga ti pitaj sve sto te interesuje pod milim bogom... Inace, lik je super i upravo prodaje bas taj ST2 sa slike, koji je u extra stanju, pa ako si zainteresovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...