Neške 31 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ljubimca, 2005 godiste, presao 5021 km, servisi radjeni na vreme u KDM-u, sve zabelezeno u servisnoj knjizici, trajno registrovan. Malo je izgrebana desna strana (zenica imala bliski susret sa asfaltom sa 10 km/h). Sve ostalo je u perfektnom stanju. Trenutno mi je u selu kod G. Milanovca, spava u kuci svoj zimski san ;D Ovo je slika od letos. Cena 1500 E, naravno nije fiksna! 063/624 - 606 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Februar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami lepo motorče i kvalitetno, koliko znam naš Saxi je istim takvim projezdio Srbijom na svim BJB vožnjama i akcijama bez ikakvih problema. Srećno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Neso radio servise necu ga kupiti.Mala sala.Srecno sa prodajom i pozdrav tebi i ekipi KDMa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan ja vosim istu masinu prosle godine sam ga prodavao za 1500e javljali su mi se razni likovi nudili mi svasta i odlucio sam da ga neprodajem jer je stvarno kvalitetno odradjen presao sam 10000km bez i jednog kvara srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Servise je radio Igor, dok decko nije propevao u koje kakvim Trijunfima. ;D Jos da dodam da uz motrorcinu ide i Top Case, GIVI 33 lit. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ali to nije sve, ko se javi u narednih tri minuta dobja i pun rezervoar goriva ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...