johnynovak 4 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima i kakva su iskustva? Gde kod nas ima da se pogleda bar? to mu dodje ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Nesto slicno sam ja pazario u Gevari, ako je to jel se nevidi dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jos neka slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Johny, jer hoces BAS tu, ili te interesuje da pogledas bilo koju (ja imam Scorpion protektorsku jaknu, za koju mislim da je bolja od ove, pa mozes sa pogledas). Ako te interesuje bas ova, imam i nju da ti nadjem kod koga da pogledas, javi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Johny, jer hoces BAS tu, ili te interesuje da pogledas bilo koju (ja imam Scorpion protektorsku jaknu, za koju mislim da je bolja od ove, pa mozes sa pogledas). Ako te interesuje bas ova, imam i nju da ti nadjem kod koga da pogledas, javi se. interesuje me da pogledam bilo koju, cisto da vidim uzivo kako ti izgleda a video sam i u Wintex-ovom katalogu da i oni imaju ovo bi uzeo za leto, da ne moram da nosim jaknu non stop a da sam opet zasticen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=19885.0 pogledaj ovu temu, bice ti jako korisna Inace moj kum je narucio iz Balosave Modekin, i odlican je, a kosta negde oko 8 000 din, nadji na netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Nista, javi se ovih dana pa svrati do mene, imas telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=19885.0 pogledaj ovu temu, bice ti jako korisna Inace moj kum je narucio iz Balosave Modekin, i odlican je, a kosta negde oko 8 000 din, nadji na netu Dane jel si na ovaj model mislio, deluje ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Aha, to je ta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sad sam bas gledao sajt od 3T-a i nema ovaj gladijator, bar ne na sajtu ali ovo sto je TA postavio mi se svidja i izgleda kvalitetno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Takva je ova moja Scorpion, svrati da pogledas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Zovi ih telefonom i poruci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Takva je ova moja Scorpion, svrati da pogledas. cucemo se sutra pa cemo se dogovoriti posto svakako danas nema sanse moram posle kosarke malo da odspavam, izmori ona jahorina coveka ;D dane, zvacu ih najverovatnije cim mi legne plata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aha, to je ta... Dane jel si imao prilike da opipas taj materijal na koji su zakacena ojacanja? Kako ti deluje jer neka plastika u kojoj se leti gori? Secam se nekog Rusa na BMW -u sa vaseg putovanja koji nosio samo ovakav neki oklop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan To je neki mrezast materijal. Doduse gust. Taj rus ne bi seo na BMW ni da mu platis ;D nesto si pomesao... On cesto vozi u tome... Pogledaj moj putopis od letos iz Albanije i Makedonije http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=21730.0 Skoro sve vreme sam putovao samo u njemu. Bilo je i 40 stepeni, a ja ih nisam ni osetio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ima RAJA sa foruma... 064/1425729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da to ima i u Pegaz-u u NS-a,a ja sam to video i u mass compani-u,ali Dainese i bio je skup do bola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Imas identicnu ovaku ko s prve fotografije u Biker Shopu na NovomBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 23, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre Johny, resio si da se pridruzis Ninja kornjacama ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre Johny, resio si da se pridruzis Ninja kornjacama ;D ;D pa reko kad mogu oni mogu i ja :D dobra je stvar za leto, a pritom preko toga mozes da obuces sta hoces, ako bas neces da se vide protektori a zasticen si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...