Markone88 5262 Napisano pre 16 sati Drug član, 1581 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj telefon, ocuvan kao nov, imam i kutiju. Na njemu staklo i zastitna maska. Mobilni super radi, pokajao sam se sto sam se prebacio na S25FE, al ajde. Pocetna cena neka bude 100e, licitacija neka traje do srede 30og Jula. Koja ponuda bude najveca, njemu telefon. Samsung S21FE - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Telefon kao nov, ja sam jedini vlasnik. Na njemu staklo i kvalitetna maska. Bez mana, besprekorno radi, baterija... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 563 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 422 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko memorije ram 6 ili 8gb i 128 ili 256gb? Koliko je star telefon? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5262 Napisano pre 8 sati Drug član, 1581 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, drazenye said: Koliko memorije ram 6 ili 8gb i 128 ili 256gb? Koliko je star telefon? 6ram 128rom Oko godinuipo dana sam ga koristio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...