Zlatko LA 3047 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Drug član, 1327 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600 S, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Motor će za sada biti oglašen samo ovde. Na prodaju R 1150 GS u odličnom stanju kako estetski tako i mehanički. Na satu 123000 km, Michelin Road 6 nove, servis je bio odradjen u CH, ali kao i svaki motor koji stigne kod mene to ponavljam i kući, Castrol 20W50, u menjaču Castrol MTX 75W140, Wunderlich custom sedište, rol bar, veliki vizir, BMW tank torba, ZEGA Touratech alu bočni koferi, ABS radi odlično, motor radi veoma mirno i tiho. Registrovan je celu godinu. Cena 4000e 0628903564 Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока Promenio pre 14 sati član Zlatko LA 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 3047 Napisano pre 6 sati Drug član, 1327 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600 S, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika kompletnog motora, iskren da budem prvi put montiram sve na motoru. Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4466 Napisano pre 5 sati Malinar u pokusaju, 1897 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ova generacija jedino i uvek bila interesantna od gs serije. Ne znam zašto, ali ako bih kupio gs, to bi bio isključivo 1150. Samo, bez ljutnje, ali ovi bočni koferi su mi bljak, sve ostalo mi se svidja. Uporedi ga sa tiger-om, koji ti je više legao, koji je bolji. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 3047 Napisano pre 5 sati Drug član, 1327 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600 S, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Dva sveta, mimoilaze se totalno. GS je generalno veoma prost, sve osnovne servisne radnje zavrsavas sam, uz minimalno alata. Zamisljao sam ga totalno drugacije dok nije stigao. Kao sto sam rekao, svidja mi se i Tigar ima bolji polozaj sedenja, snage koliko hoces, ali voznja ovog GS-a je nesto posebno, imas osecaj da vozis cistu mehaniku. Tako da koji god da ostane kod mene apsolutno mi je svejedno, za nekog ko prelazi veoma malo oba su i vise nego dovoljna. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...