Galle901 3 Napisano Utorak u 14:24 U prolazu, 6 postova Lokacija: SokoBanja Motocikl: Jawa 175 cz Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa sprint phantom 2t motor nije lepo vukao i zamenio sam klip karike i cilindar i od tada skuter ne pali kada prearim posle duzeg verglànja da upalim radi nestabilno nema ler i ako je podignut i pustim gas ugasi se i vise ne pali karburator cist e sad ne znam koliko kruga vazduh da pustim to jest smesu guma usisna nova vakum pumpa vuce korivo sad ne znam jel treba da baci mlaz ili samo da tece kao prirodan pad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7801 Napisano Utorak u 14:58 Ne silazi, 6807 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Teraj to kod Ivče u Gradašnicu na otpad...i uzmi neku kintu za ćevape. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Galle901 3 Napisano Utorak u 16:09 U prolazu, 6 postova Lokacija: SokoBanja Motocikl: Jawa 175 cz Prijavi odgovor kao problematičan Teraj ti tvoja vozila 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12698 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 3014 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prirodan pad.Imas goriva u karburatoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...