mitri 1847 Napisano Septembar 22, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad videh na holandskom sajtu da je ovih dana bila prezentacija nekih Suzukijevih noviteta za 2007. Izmedju ostalih predstavljen je i B-King ali bez ikakvih tehn. podataka , samo dizajn ...koji je po meni jako diskutabilan iako volim naked-e ... auspusi su katastrofa :x ... Uostalom pogledajte sami : http://www.motorfreaks.nl/index.php/report/3910/2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 22, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga i na TV. Stvarno ne znam sta je pisac hteo da kaze sa onim auspusuma. Inace, sve ostalo je super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 23, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, motor kao sam motor je ruzan. Izduvi su iz nekog ugla lepi ali iz ostalih uglova gruba katastrofa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 23, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da su mu izduvi malo duzi, morao bi okacis ono crvenu maramu da dugacak teret Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 23, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jako smelo, što se designa tièe. Meni lièi kao iz crtanog filma nauène fantastike. A da ima neke estetske crte - i nema. Sav je preagresivan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Septembar 23, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je za Streetfighter-e, ne trebaju roll barovi nazad uopste....e zato sluzi toliki auspuh :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 23, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovakav radikalan dizajn u principu svidja, verujem da uzivo izgleda mnogo bolje nego na slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 23, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kada malo bolje pogledam slike, motor uopste nije los. Ali zato mi par detalja bodu oci: prednji blatobran je skroz nekako cudan, zmigavci naprijed su ocajni, a nisam primjetio da ima retrovizore (vjerujem da ce i to kada stave uticati na ukupnu sliku ovoga cuda). Ali mislim da je najveca greska sto su na ovako masivan i "misicav" motor stavili ovako jadnu viljusku sa nekako previse uskim teleskopima :? A opet, vjerujem da ce sve to uzivo ili na nekim slikama sa manje reflektora i bljesteceg sajamskog svijetla izgledati mnogo interesantnije... Jedna stvar koju pretpostavljam je da je motor ogoooman (kada pogledam tockove i ostatak motora imam takav utisak)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 23 Napisano Septembar 23, 2006 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan ma sta mu fali,bas je mocan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano Septembar 23, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi svi isli zacrtanim i vec prihvacenim dizajnom to bi bio uzas. Motocikli (i ne samo motocikli) upste ne bi ,,evoluirali'' u izgledu. Neki su u toj evoluciji manje, a neki vise uspjesni. Ovaj Suzuki mi djeluje kao manje uspjesan, mada opet mi i ne djeluje kao finalan proizvod. Vidjecemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Septembar 23, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ma stvarno je sve odlicno ali onaj aspuh izgleda kao da vozacu iz bulje viri.. Stvarno je idiotski. Ne mogu da zamislim tako nesto da vozim... a pitanje je da li je stvarno potreban ba bude toliki ili je se to neko igrao dizajna... Kad ga pogledam jednostavno to ne treba da bude tu. Razumem ja da motori moraju da evoluiraju i to je odlicno, ali trebaju da evoluiraju na bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 23, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao nikakve tehnicke podatke , pa nisam siguran da li je u pitanju masina od Buse ? Bilo je nekih spekulacija da je Suzuki odustao od B-Kinga sa Businim motorom , nego da ce se ugradjivati od GSX-R 1000 ili cak od Bandita 1200 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 24, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ali mislim da je najveca greska sto su na ovako masivan i "misicav" motor stavili ovako jadnu viljusku sa nekako previse uskim teleskopima :? Isti problem su napravili i kod V sTroma. Izgleda ko beogradski bilder, masivna ramena, ruke, grudi, a noge ko vrabac. Na mom mountain bikeu su deblje prednje vile nego na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 25, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan nije nego viljuska izgleda tako ))) nego je mnogo ljepsi ovaj 2006 model od ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sssss 0 Napisano Septembar 29, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan B king je apsolutno savšen motor!!!!! da mi moguænosti pružaju, bio bi to moj motor nagodinu.... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsibul 2 Napisano Septembar 29, 2006 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Slozio bih se sa vecinom,u vezi auspuha.A ni te plastike na rezervoaru mi se ne svidjaju. Off, profi fotograf: http://img1.imagetitan.com/img1/1/29/targ9932-l.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...