Smirnoff_Commando 4 Napisano pre 9 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Planiram da dok traje sajamski popust kupim prvi skuter. Ovo bi mi bio prvi put da sednem na dva točka (ne računam biciklu). Kako posedujem AM1 dozvolu koja se dobijala uz B kategoriju nekada, ograničen sam na 50cc. Pošto nemam iskustva, ne bih uzimao polovno, zbog mogućih problema sa servisiranjem jer ne znam šta da gledam, odlučio sam da kupim neki jeftiniji nov skuter. Prvo sam razmišljao o nekoj Pedi, R9 ili EFI 50. Kako sam video da ovde ljudi imaju loše mišljenje o toj marki i ovlašćenom servisu, naišao sam i na Sym skutere. Sviđa mi se na izgled Jet 14 50, mada ni Symphony 50 ne izgleda loše. Skuter bih koristio za odlazak do posla i nazad po Beogradu.. 8km do posla i 8km nazad, od vrha Ustaničke do Hrama Sv.Save. Već duže vreme sam hteo da probam nešto na dva točka, a i zbog gužvi u gradu i uštede u benzinu u odnosu na automobil. Ako neko ima neki predlog za neki drugi model ili marku od 50cc neka predloži, svaki savet je dobrodošao. Gledam i da što jeftinije prođem, jer ako mi se svidi 50cc, onda bih mogao za godinu, dve ili tri da ovaj od 50cc prodam i da polažem za neku veću A kategoriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2498 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj model K MOTO ATX 49 ccm. Konstrukcija mu je sasvim solidna. K Moto ATX 49ccm - K Moto KMOTO.RS K-Moto ATX je moćan, moderan i robusan dvotočkaš dizajniran za sigurnu i udobnu vožnju u svim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2304 Napisano pre 6 sati Drug član, 1694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Skuteri - Beograd SKUTERIBEOGRAD.COM Ovaj mislim da ima 110cm3 a vodi se na 49cm3.Ide kao munja!Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...