momcilo231 0 Napisano pre 8 sati U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,ja sam Momcilo iz Rume sam.Mlad sam i zelim da krenem da ucim na motorima i da se vozam sa drugarima trenutno imam piaggio 50cc 2T nista specijalno ali to mi je prvi motor cisto da vidim kako sta ide i da se upoznam malo snjima pa da predjem na nesto ozbiljnije.Naravno uvek ima nekih problema koje sam resavao bez problema ali ovaj problem me buni u pitanju je kada je hladam normalno sa saugom pali sve u fulu i mogu da se vozim nema problema ali kada stanem i ugasim ga nema sanse da upali to jest kada se zagreje ima problem,pricao sam sa jednim iskusnijim drugom rekao je da je moguce kada se motor zagreje da se cilindricni stub prosiri za 0,1mm pa kada se ugasi da ne moze zahvati lepo i da upali.Samo sam hteo da vidim sta je resenje i dali je ovo tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4854 Napisano pre 8 sati motoras, 2620 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel on to izmerio koliko se raširi ili odoka? Ako ne znaš sam,odnesi to nekom majstoru da ti pogleda. Potrosenost cilindra ,karika i slično se meri. Može i bez merenja da se vidi da je loše,ali mora da se otvori. Ovako ces dobiti bezbroj saveta koji ti nece značiti mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcilo231 0 Napisano pre 7 sati U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala,videcu odnecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1246 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 266 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se fokusirao prvo na svecicu i bobinu. Ponekad zna da zeza kad je motor vruc svecica ne radi kako treba... Probaj zameni svecicu. Ili probaj zagrej motor, pa kada zagrejes odvij svecicu, stavi kabal na nju i zaverglaj, vidi jel baca varnicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12580 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 2961 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan ako vruc ne pali bobina. ako hladan ne pali svecica. Imao sam Piaggio Free to je isti agregat,mislim da se zvao Hiper2 ili tako nekako.Paljenje i bobina su sve u jednom komadu plastike,ne bitrebalo da bude strasno skupo.Ako nadjes. Izgleda slicno ovako: https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/elektroinstalacije/cdi-bobina-piaggio-2t-50-stari-tip/oglas/163442786?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_term=link&utm_content=oglas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcilo231 0 Napisano pre 3 sati U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...