Kalina 59 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motor Kawasaki Versys u perfektnom stanju, 2007. godiste, prešao je 62.700 km, originalna je kilometraža. Motor je uvezen iz Švajcarske (imam dokumenta za uvoz od prethodnog vlasnika). Vozila ga je žena u Srbiji, baš malo, pa sam ga ja od nje kupila 2022. i od tad sam sa njim prešla 15 hiljada, uglavnom van grada i po Evropi. Nikad nije pravio ni jedan problem na dužim putovanjima. Motor je pažljivo vožen, redovno održavan, nikad nije padao (barem dok je kod mene). Na 55.000 km zamenjeni su lanac i lančanici, na 61.850 km je odrađen mali servis - ulje, filteri, kočione plocice na prednjim i zadnjim diskovima. Motor je u super stanju, sedi i vozi. Prodaje se sa tri kofera (dva bocna original Kawasaki i zadnji Givi), crash-barovima (Seba je radio), nosačem i punjačem za mobilni i štitnicima ručki. Ima ABS. Motor će biti za prodaju početkom marta (u Beogradu), kada će biti registrovan za ovu godinu. Razlog prodaje - puno putujem i nemam kad da ga vozim. Cena je 3200 e. 8 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4006 Napisano pre 7 sati Drug član, 1982 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan LutkaSent from my SM-S911B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...