Luka9905 2385 Napisano juče u 12:22 Drug član, 451 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Potražnja za kolegu, početnika. Tražimo manji gradski auto. Zahtevi: Dostupna istorija održavanja, barem u poslednjih nekoliko godina; Ne preko 109KS; 5oro vrata; Do 3.000e; Lista želja mu je Grande punto ili Evo, 1.3 mjet, ali je otvoren i za ostale ponude. PS: BMW STOP je klasičan Clickbait Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreta_ 12 Napisano pre 5 sati U prolazu, 1 post Lokacija: NS Motocikl: SUZUKI V Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj ima suzuki maruti, 800 kubika, manji od juga. 2006 kupljen nov u srb i ima pravih 46000km, njegova mama ga je vozila i u odličnom je stanju, za parkiranje po gradu prava stvar, mislim da za njega traži 1500e, u NS se nalazi....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2385 Napisano pre 5 sati Drug član, 451 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @sreta_ Pitao odmah, na žalost, nije za njega. Hvala na ponudi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2442 Napisano pre 4 sati Drug član, 1432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Biti operzan sa 1.3mjtd motorom u Evo Grande Puntu. Od 6 komada koliko sam ih gledao kupih jedan 'najbolji', ali trosi ulje vise nego gorivo. Super autic, ali biti oprezan, imaju neke zajebane dizne koje dovedu do ovoga. Svi stariji modeli nemaju problema.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3203 Napisano pre 4 sati BJB Maxi Scooter Club, 1061 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan To je situacija kod Euro 5, ja se opekoh jer nisam dovoljno ispratio na času definitivno za preskočiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2385 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 451 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @malitomic @andrej. Slažem se da su prethodnici bolji, a pod tim mislim na verzije bez DPF-a. Mi smo u Mitu vozili baš taj „problematični“, odmah po kupovini radili smo dizne, veliki servis, diskove, pločice, i sve ostalo što je bilo za zamenu. Nikada nijedan problem, a vozio se svuda i napravio je finu kilometražu. Imao je stvarnih oko 250k kilometara i gram ulja nije trošio. Ako si spreman na takvo ulaganje u startu, dobijaš kasnije izuzetno malu potrošnju i jeftin autić za održavanje. Dizne su mu bile Bosch, oznaka 351, što verujem da je i najčešća dizna u tim motorima, ako ne i jedina. Inače, imao sam Punta, trojku, sa tim motorom, prešao sam 60-70k kilometara sa njim, za te tri godine, samo redovan servis, pločice, i jednom zamenjen nosač motora, i to je sve! Obišao sa njim pola Evrope, bio na Lefkadi, pravio često ture od 1000km. Eto da kažem koju, pošto mislim da sam sve generacije 1.3mjet pokrio Promenio pre 3 sati član Luka9905 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7404 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 6727 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Samo Dačija Srbina Spasava! Sandero za te pare da bude k'o nov i da se vozi bez ikakvih problema. Kada se nešto desi, što se ne dešava ni češće ni jače nego kod drugih, reši se brzo i bez basnoslovnih cifri. Vozi se lako, održava isto tako, trpi rupe i malo troši (benzin 1.2 i 1.4..i 1.5dCi)...nema nerešivih problema. Tanak jeste, na velikim brzinama bučan...za grad je ekstra, a može se sa njime bukvalno svuda. Klime rade solidno, greju do jaja...iz bratske zemlje, narodna tehnika. E sad...ako vam je bitna značka, koja god...onda ništa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2385 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 451 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @pronto Još brend ima i pesmu, tj. deo u pesmi, Bad Copy, "kao pravi bačje izlazim iz dačije" i "neće pali dačija, ajmo Timbe gurka" Super si me podsetio, jesmo ih gledali i nismo pronalazili tada krštene primerke, baš ću ponovo da bacim pogled. Hvala Promenio pre 3 sati član Luka9905 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7404 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 6727 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pesničke slobodei...teško da Dačije loše pale. Ti si eto, ako sam dobro povezao, sad u tom poslu oko kola. Mi kad smo tražili da kupimo veći auto (ima tome 6-7 godina), jurili DuNstera od preko...valjatori nam se smejali....a sad, svaki plac ima po nekoliko. Seljačka posla, mora auto da bude iz Nemačke...važi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2385 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 451 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @pronto Što naslov kaže, BMW STOP Tako je, u poslu smo sa kolima. Planiramo da pokrijemo i ovaj segment vozila, ali otom potom. O dačijima imam lepo mišljenje, imali smo davno u kući novu, Solenzu, to je bio baš fin autić u to vreme i slatko smo se navozali. Promenio pre 1 sat član Luka9905 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...