bobangsxr 1369 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Trebala bi mi jedna masina za neke radnje ;D ubacio sam sestre u potragu za motorom u svici, e sad me interesuje kako bih ja ocarinio tu masinu,one bi mi verovatno uzele ceo motor a ja bi hteo da ocarinim samo masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 505 Napisano Februar 17, 2009 Zainteresovan, 437 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se uvoznicima kola. Procedura je vise nego komplikovana. Papirologija nemoguca! Za onog ko to redovno radi lako, ali za tebe tesko. Neka ti isti i doteraju motor i sve ostalo urade, a za tu ideju opet je najbolje da ih pitas da li moze tako da se radi, siguran sam da znaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 17, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Trebala bi mi jedna masina za neke radnje ;D ubacio sam sestre u potragu za motorom u svici, e sad me interesuje kako bih ja ocarinio tu masinu,one bi mi verovatno uzele ceo motor a ja bi hteo da ocarinim samo masinu da bi ocarinio masinu za auto,motor,itd,moras da imas isti takav model na nase tablice,,znaci ako imas /dajem figurativni primer/ problem sa masinom od recimo tvog motora,da bi uvezao rezervni agregat,moras da prilozis i saobracajnu tvog,nemoze samo da se uveze masina,,a skoljku nemas... ako me razumes,skoro je drugar carinio agregat za vfr,hondu,pa je morao da prenese taj motor na sebe,pa se lomatao po spedicijama,pa racun sa otpada iz inostranstva /u njegovom slucaju iz bugarske je nabavio racun/ jer je stranac agregat uzeo ovde itd itd,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1369 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, znaci da cu morati da trazim masinu ovde A kad bih uvezo masinu od fzr 600 dali bi mi unistili papire za sadasnju masinu,ili bi mi ostali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim ne ali taj nebi mogao da registrujes na drugi motor, mislim da upisuju za koji se uvozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan a zasto je uopse moras cariniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan sve ti je to procedura , ti je moras cariniti jer je uvozis ali kakva ti masina treba , napisi nam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1369 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan sve ti je to procedura , ti je moras cariniti jer je uvozis ali kakva ti masina treba , napisi nam Pa da vam docaram, napravio bih kvad,zato mi treba samo masina, pa bas zbog toga mi nije ni bitna,ja sam im rekao da mi nadju samo da je preko 500 kubika,nebitno koja,ali ja mogu da im kazem da mi nadju od fzr pa da je ocarinim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...