piki 16510 Napisano Decembar 11, 2025 Drug član, 1457 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Žena raspičkava sve, pa i ja dodjoh na red. Našla staru jaknu Bufalo Endurance. Ako nekom treba , kombinacija tekstil ,koža. Treba uzeti nove stitnike, jer su se stari pretvorili u prah, bukvalno. Mozda nekom posluzi, ima tragova korisćenja i promena boje od sunca, ali kontam da nekom moze da posluzi.Okovratnik je malo izderan, ostalo sve ok. Veličina 52-42L, jebem li ga tako piše. 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10137 Napisano Decembar 11, 2025 nekrunisani kralj moto cigana, 3302 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je visinu,težinu? Brat cepa skuter u običnoj jakni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 16510 Napisano Decembar 11, 2025 Drug član, 1457 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mrle je napisao: Za koju je visinu,težinu? Brat cepa skuter u običnoj jakni. ja sam 175 Brus Li i bila mi je trunku veća, moze do 75 kg sigurno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10137 Napisano Decembar 11, 2025 nekrunisani kralj moto cigana, 3302 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, piki je napisao: ja sam 175 Brus Li i bila mi je trunku veća, moze do 75 kg sigurno Ako se ne javi neko kome je potrebnija, može 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 16510 Napisano Decembar 12, 2025 Drug član, 1457 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan vazi, kako hoćeš da ti pošaljem ili će ćerka u ponedeljk za Bg, pa da ponese? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10137 Napisano Decembar 13, 2025 nekrunisani kralj moto cigana, 3302 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 12. 2025. at 9:06, piki je napisao: vazi, kako hoćeš da ti pošaljem ili će ćerka u ponedeljk za Bg, pa da ponese? Ako se niko ne javi, da mu je potrebnija, može. Bolje je da pošalješ, da je mučiš ćerku, a i naći se u BG je komplikovanije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 16510 Napisano Decembar 14, 2025 Drug član, 1457 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, mrle je napisao: Ako se niko ne javi, da mu je potrebnija, može. Bolje je da pošalješ, da je mučiš ćerku, a i naći se u BG je komplikovanije. dajde adresu neku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...