Rade koenig 1104 Napisano pre 23 sati Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari prodao bih apsolutno kao novu jaknu Alpinestars GP Plus R V3. Placena oko 74.000din. Nisam je obukao nego samo jednom do Krcedina i nazad i svatio da nije za mene. Od tada je proslo 8 meseci i stoji. Nigde osim ovde je nisam oglasio. Cena bi bila 250eur Moze na 0648107875. Pozdrav. Usput zapratite me na instagramu Smehotamol ko voli humor prava adresa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1104 Napisano pre 23 sati Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3407 Napisano pre 22 sati ODUSTO OD DIJETE, 2950 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se jakna, koje su dimenzije manekena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1104 Napisano pre 20 sati Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ZEMZEM je napisao: Sviđa mi se jakna, koje su dimenzije manekena Visina 175 Tezina 96kg Tanjima jos lepse bi stajako, moze i visi do 180 odprilike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8585 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 3483 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...ne slažete ti se uz šorc... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 420 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druze svidja mi se oko nove godine dolazim za bgd,Ako je ne prodas do tada cujemo se pa bih svratio da probam I kupim.pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1104 Napisano pre 14 sati Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno 0648107875 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 420 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno I zapratio sam te Instagram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1104 Napisano pre 14 sati Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bobni je napisao: Dogovoreno I zapratio sam te Instagram Ahahhahahhah 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3407 Napisano pre 12 sati ODUSTO OD DIJETE, 2950 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ne uklapam se u mere, pogotovo težina . Ako stomak nekako nekom magijom nestane e onda druga priča Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1104 Napisano pre 12 sati Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, ZEMZEM je napisao: Ne uklapam se u mere, pogotovo težina . Ako stomak nekako nekom magijom nestane e onda druga priča Eto ti motovacije 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...