Kalesin 625 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Solo ride...kao i uvek Malo zakasneli putopis medjutim kako kažu..nikad nije kasno itd. 25 Juli Whatsapp zvrnda, telefon pada u nesvest.. poruka za porukom, e idemo u Barcelonu da se vidimo sa Andresom i Sarom...al znaš mi idemo kolima, bling..ja cu avionom, bling...znaš mi smo na odmoru pa...bling bling...gledam poruke...datumi se menjaju iz momenta u momenat...odluke dogovori haos. Šta meni ovo treba u životu? Mada nije loša ideja, al ja ne bih ja to tako...khmm Skrolam imenik...klik klik... Sara tebi je rodjendan 30og jel' da?... Siii chica, es el 30, por que? Hmmm primaš goste? Aaaaaaaaaa you are coming!!!..- kao da sam je čula kako vristi tamo,- rekoh Tranquila Saritaaaa , Do you need us to pick you up from the airport... Gledam pitanje i jedno veliko NE se formira pre nego počeh da mislim Nope, dolazim motorom, - prolazi minut, dva, pet... Stize poruka od Andresa, Are you fckn insane.... Ummmm, you already know the answer... I tako iznebuha odjednom, ničim izazvana sem velikom dosadom i željom da obrnem jedan "mali" krug počnem da planiram sve tako da 30 Jula budem na ručku u Barceloni. Gledam kilometražu najkraćim putem 2150km u jednom pravcu...ugh...ono šta bih ja htela i što je izvodljivo jer je već 25ti se baš i ne poklapaju. Ma izboksovaću usput nešto, volela bih videti azurnu obalu eto čisto mi ćef...San Remo, Nica, Cannes, San Trope (u sećanju mi serija Žandarm iz San Tropea) zvezdice u očima...google maps km sve veća... biće ovo jako jako zabavno. 12 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...