Dule Bajkom 1 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam skuter APRILIA SR 150 iz 1999. godine, prva registracija april 2006, prešla 9.000 km Motor je dvotaktni, snage 10,5kW/14,3 KS Zamenjena svećica na 7.500km Skuter je očuvan i u perfektnom je stanju! Prvi vlasnik, kupljena u Skuter Centru na Zrenjaninskom putu! Cena 1.700 EUR U cenu je uračunat nov kofer Givi sa nosačima, prenos vlasništva i troškovi registracije (19. maj)! 064/274-39-78 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A koja fotkica? Moze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljao sam i o tome... Skuter se trenutno nalazi u Vrnjačkoj Banji, gde sam ga prebacio jesenas... Tamo imam porodičnu kuću i garažu... Ovih dana ga transportujem nazad za Beograd, pa, ću onda da napravim neku sličku i da je ''okačim'' na Forum...! P.S. U prilogu su slike sa interneta..., mada moj motor izgleda identično kao na ovim slikama! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO! Tema je zaključana! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...