Cira98 0 Napisano Octobar 25 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Honda CBR 900RR 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Letos je doslo do blagog klizanja, vreme je da se sanira problem za narednu sezonu. Naime, potrebna mi je leva plastika repa, ako je moguce u boji sa nalepnicama. Svako dobro Promenio Octobar 25 član Cira98 Greska u naslovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1433 Napisano Četvrtak u 21:54 Zainteresovan, 284 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima, koje su dimenzije, gabarit? https://ebay.us/m/TasEfd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cira98 0 Napisano Četvrtak u 21:57 U prolazu, 0 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Honda CBR 900RR 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci, pronasao sam na ebay-u ima ih. Ali naravno radije bih ako neko ima u "lokalu", svakako hvala ti na izdvojenom vremenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4220 Napisano juče u 07:56 Drug član, 482 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan To što imaš na oglasima trenutno od plastika i delova za tvoj CBR se u 95% slučajeva vrti već godinama. Znam iz razloga što sam pre par godina sređivao svoj motor, a povremeno bacim pogled da vidim šta ima. Ne očekuj da ćeš naći baš u tvojoj kolor šemi, nažalost. Mislim da ti je ebay ili možda willhaben bolja opcija ako želiš da nađeš originalan deo. Repova generalno ima više u ponudi za razliku od bočnih blastika ili ne daj Bože prednjih maski. Jasan je i razlog Srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...