Bigor 8095 Napisano pre 13 sati Drug član, 3081 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege otvorio bih jednu univerzalnu temu o automatiku. Na forumu se mnogo pisalo o njemu ali nekako ni jedna tema nije svojstvena da se u njoj pita za bilo sta ili da se predstavi svoj ljubimac.Od skora sam postao vlasnik jednog takvog mopeda i prosto mi je falila pokoja informacija ali ih nisam nalazio ni na forumu ni van njega.Pa red je i da vas upoznamo: Tomos Targa 2002 godiste, na satu 25000km ako je to vjerodostojno. Motoric zapusten ali sve je u glavnom u fabrickom stanju, ima elektronsko paljenje i pumpu za dvotaktol koja nije instalirana jer rezervoar i creva nema kao i reducir na magnetu koji je pokrece. Primjetio sam da na dekli ima ostavljeno mjesto za anlaser koji nije dosao s motorom i o tome bi se dalo pricati kako ga udenuti ali vjerujte mi da sad pali na cvrgu. Do sad sam samo izmjenjao karike i dihtung na karburatoru, nakupo sajli i svecica, a u planu je detaljan pregled i sredjivanje samo na zimu. Mjerio sam i brzinu koju mogu dobiti od njega i uspio sam uz blagu uzbrdicu doci do 50kmh sto mi je uljepsalo dan Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7038 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 6633 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako si hteo temu o Targi, tako si mogao i da napišeš. Od svog postanka, pa do ove, praktično poslednje varijacije, prošlo je više decenija i jako puno verzija i modela. Naravno, može sve i zajedno da bude, ali postoje praktično...otprilike 3 celine, koje bi, svaka za sebe mogle da imaju posebno pisanje. Kaišar, A3 i A35 (A5) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8095 Napisano pre 3 sati Drug član, 3081 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne htio sam temu o automatiku gdje bilo ko moze da zatrazi savjet za bilo koji dio ili da predstavi svoj moped kao sto i napisah. Da nema 101 tema za svaki kvar koji neko ne moze da rijesi. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...