ZeljaYZF 180 Napisano Februar 16, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo gledam sta da stavim na 125...Nasao sam neke u Adi, race-exhaust.com Ima i Tora auspusi isto... Jel imate neka iskustva sa njima ? Jel znate za jos neke-po mogucnosti sto blize Beogradu... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan tora iz leskovca pravi dobre auspuhe, bio sam dosta puta sa caletom kod njega, pravi i za skutere i za sve modele. da nabavim broj da pozoves? jeste leskovac tebi malo daleko, ali city expres-u nije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 16, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imam broj brate, hvala ti Pa da, cujem da su dobri ali ne znam da li bi se sve to uklopilo kako treba, da ne bude posle problem pri stavljanju...Zato bi nasao nesto blizu da mi i uz cene dodje i instaliranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...