Igoritza 11 Napisano pre 3 sati U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Dobih Sprint Maxx 50 - u nasledje ni manje ni vise Skuter je bio od nekog daljeg strica koji je preminuo i ostavio sve mom caletu, otisli smo u neko selo oko pozarevca da uzmemo sve to Skuter je Chinarelli 2T, pa evo malo informacija kog zanima taj sad vec Legacy skuter - U pitanju je skuter sa 2T kopijom Minarelli motora, koji imaju skoro svi moguci kinezi (Keeway, Boatian, Yamasaki, itd). Zvanicna oznaka skutera je 50QT-32A a pravi ga kineska firma YIYING od koje je Sprint iz Novog sada kupovao i re-brendirao Format skutera je Polu-Maxi, jer postojale su i 125 i 200 cc verzije Neko je stricu Kitovao skuter na 80 kubika i uradio vraski dobar posao sa servisiranjem - prakticno sve novo u pogonu i prenosu i to ne duze od 6 meseci kako je uradjeno Plastike - ko da je neko gurno skuter niz Djavolju varos da se kotrlja. Nema sta nije polomljeno Sobzirom da ga dobih za dzabe, bilo bi mi ekstra ako bi nekako mogao da restauriram masinu Pa bi mi znacilo ako neko ima znanja i iskustva - gde naci plastike za ove 2010~ kineze koje je uvozio Sprint ... ? Hvala svima u napred na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12027 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 2813 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je dobro isao ,da se neko polupao sa njim.Sala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igoritza 11 Napisano pre 7 minuta U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj sad ovo bro - info koji sam ja saznao licno od Kineza Kineski skuteri - jesu s*anje generalno Ali verovo ili ne - kod nas su JOS VISE s*anje zbog specificne uslovljenosti, kako mi je objasnio kinez - Kada se natovare na brodove - Skuteri, Bicikli, i slicne masine, najveca steta u robi pre isporuke bude od ljuljanja broda i cinjenice da su masine napakovane kao sardine i slicno Kinezi, da bi izbegli stetu pre isporuke, su se smislili genijalnu stvar da lepo odvrnu sve srafove Te tako vecina Made-In-China proizvoda em je losijeg kvaliteta - em BRDO uvoznika nije svesno te cinjenice, i ostave sve moguce srafove, zateznike, navoje - opustene. Testiraj moju teoriju - idi u Maxi ili tako neki market gde imaju kao one Kina bajseve. Pomeri volan, pomeri rucke, pogledaj kako je menjac (ne) zategnut Da je ovo manje vise tacno, sam posredno saznao kad je drugar kupio Sprint Prince (onaj kao Kina choper) jos kad je Sprint postojao, i coveku se sve zivo sje*e posle mesec dana, oterao ga kod majstora - majstor gleda i ne veruje. Niti jedan sraf na celom motoru nema zatezanje jace od 2Nm. To je otprilike ko da si prstima zatezao svaki sraf i kad osetis kontra-silu, to je to - ne zatezes vise alatom prsti su dovoljni. Uvek sam se pitao zasto tako, dok mi Chajna brat iz Shenzhen-a nije rekao za Brodove i "opustanje" fazon Dobro da ortak nije poginuo Off-topic na stranu, daj da nadjem delove, ekstra je ovo skuterce, izgleda lepo podseca na Jet-force po obliku i smekerski je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...