novajlija 2 Napisano Septembar 20, 2006 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Buduci da polako krecem da trazim neku budzetnu kacigu, tako i pocinjem da gazim u neku "neurozu", uzrokovanu pitanjima polovno, novo, od preko ili ovde...I tako sam stigao do kacige Caberg Katana. Ima li neko iskustava sa takvim tipom kaciga, ili jos bolje sa konkretno ovom? Sta jos da gledam u tom rangu? Sugerisite... p.s. Interesuju me kacige sto mirnijeg kolorita, cak najvise jednobojne. Isprva sam hteo sa crnim vizirom, ali sam citajuci ovde tekstove sa iskustvima skoro pa odustao od takvog vizira............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 21, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Prvo definisi budzet pa cemo da nadjemo nesto :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Septembar 21, 2006 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Budzet bas nabubzen-stotka evrica, koliko i kosta pomenuti Caberg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 21, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan AGV GP1 IXS HX 244 Shark S500 Uvex PS 410 Caberg 105 Flame Podji, pogledaj svaku, probaj i siguran sam da ces naci nesto sto ti odgovara. AGV GP1 je dobra, a skoro sam gledao i Caberg 105 Flame i mogu ti reci da mi se mnogo svidja zavrsna obrada i kvalitet (za te novce), moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Septembar 21, 2006 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Ova AGV GP1u crnoj boji, mi se i vise nego svidja! Videcu da procunjam po BGu i pronadjem gde mogu da se kupe, pa javljam dobitnu kombinaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 22, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Ova AGV GP1u crnoj boji' date=' mi se i vise nego svidja! Videcu da procunjam po BGu i pronadjem gde mogu da se kupe, pa javljam dobitnu kombinaciju.[/quote'] Vec sam to nedje pisao: AGV imas u Francuskoj ulici u prodavnici Markos Caberg - Guevara na Novom Beogradu Shark - Xtreme - Batajnicki drum Uvex - Verano - Ugao Cvijiceve i 29. Novembra IXS - BSZ Company - Mirijevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 22, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da Verano vise nista nema u Cvijicevoj tj da su sve premestili u Bluebox na Banovom brdu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...