butcher984 0 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neko mi je na ovom forumu rekao da ce ova radnja biti zastupnik Shoei kaciga pa me interesuje jer zna neko nesto vise o tome... Kupio sam pre neki dan Moto Magazin i video reklamu "MOTO LAND uskoro" tako da izgleda da se stvarno otvara neka radnja s ovim imenom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
butcher984 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije moguce da sam ja jedini video oglas u Moto Magazinu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Gojko je u jednoj temi naveo da ce radnja biti otvorena za jedno dve nedelje.Mislim da je u temi o Shoei XR 1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
butcher984 0 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ja sam i otvorio tu temu a on je napisao da ce se uskoro otvoriti, ocekivao sam da ce on ovde napisati nesto vise o tome... Nisam hteo tamo da pisem o tome... Nista, moracu da mu posaljem privatnu poruku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Od Aleksandra iz Moto Land-a smo dobili sledeće vesti vezane za njihov nastup na sajmu: SHOEI poziva sve vlasnike kaciga !!! Novootvorena prodavnica moto opreme Moto Land iz Beograda poziva sve korisnike Shoei kaciga da dodju na sajam motora koji se odrzava od 11. do 15. marta ove godine na Beogradskom sajmu i da donesu svoju Shoei kacigu. Na standu Moto Land-a svi korisnici Shoei kaciga ce dobiti besplatno ciscenje i servis svojih kaciga. "Nije bitno da li dolazite kolima ili motorom, ponesite svoju Shoei kacigu i ostavite je na nasem standu...Napravite nekoliko krugova po sajmu, pogledajte sta Vas interesuje a mi cemo za to vreme popraviti i ocistiti Vasu kacigu" - kazu u Moto Land-u! Vidimo se na sajmu !!! i Kupis motor i dobijes vredan poklon !!! Samo u Moto Land-u svim kupcima Yamahinih motora sleduju vredni pokloni !!! Uz kupljenu najnoviju Yamahu R1 2009 u Moto Land-u dobijate besplatno Shoei XR-1000 kacigu !!! Kako su nam rekli u Moto Land-u ovo je samo jedan primer a vise cete moci da saznate kod njih na standu Beogradskog sajma od 11. do 15. marta. Pronadjite nas na sajmu i ostvarite ovu neverovatnu mogucnost kupovine !!! Mozda Vas iznenadimo i sa drugim brendovima motora i poklona uz njih... Vidimo se na sajmu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan El ima neko mozda kontakt telefon?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1373 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1183 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Od Aleksandra iz Moto Land-a smo dobili sledeće vesti vezane za njihov nastup na sajmu: SHOEI poziva sve vlasnike kaciga !!! Novootvorena prodavnica moto opreme Moto Land iz Beograda poziva sve korisnike Shoei kaciga da dodju na sajam motora koji se odrzava od 11. do 15. marta ove godine na Beogradskom sajmu i da donesu svoju Shoei kacigu. Na standu Moto Land-a svi korisnici Shoei kaciga ce dobiti besplatno ciscenje i servis svojih kaciga. "Nije bitno da li dolazite kolima ili motorom, ponesite svoju Shoei kacigu i ostavite je na nasem standu...Napravite nekoliko krugova po sajmu, pogledajte sta Vas interesuje a mi cemo za to vreme popraviti i ocistiti Vasu kacigu" - kazu u Moto Land-u! Vidimo se na sajmu !!! i Kupis motor i dobijes vredan poklon !!! Samo u Moto Land-u svim kupcima Yamahinih motora sleduju vredni pokloni !!! Uz kupljenu najnoviju Yamahu R1 2009 u Moto Land-u dobijate besplatno Shoei XR-1000 kacigu !!! Kako su nam rekli u Moto Land-u ovo je samo jedan primer a vise cete moci da saznate kod njih na standu Beogradskog sajma od 11. do 15. marta. Pronadjite nas na sajmu i ostvarite ovu neverovatnu mogucnost kupovine !!! Mozda Vas iznenadimo i sa drugim brendovima motora i poklona uz njih... Vidimo se na sajmu !!! Ovo je za svaku pohvalu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzo 5 Napisano Mart 20, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd - B.J. Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Moto land - Cara Urosa 37 Beograd 011/2182-555 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...