KeticN94 1 Napisano pre 20 sati U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li delovi agregata od ktm 620 lc4 odgovaraju na ktm 580 lc4? I da li ima neko u Srbiji ko ima delova za ktm 580 lc4. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 426 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod ktm ti nista ne odgovara , moras bas zabtvoj model da nabavis. Teska prica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KeticN94 1 Napisano pre 17 sati U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci jedina opcija druga masina da se ubaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 426 Napisano pre 17 sati Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih lc4, konkretno onaj 640 sto sam ja imao, razlicit je recimo 2000 i 2005 godiste. A ista kubikaza...samo je moj bio prva serija a sledeci high flow model. Kao da su ih pravili na strugu ako me razumes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KeticN94 1 Napisano pre 14 sati U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma razumem...al sto se tice motora zver je, samo eto ti delovi sto se tesko nalaze u pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...