Mario Marko 492 Napisano Jul 13 (promenjeno) Zainteresovan, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarne FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju nova kaciga Kaciga Caberg Drift Evo Carbon, Veličina S. Nošena ukupno 3-4 puta, još miriše na novo. Kaciga je full Carbon, izuzetno lagana i aerodinamična. Poseduje i unutrašnje sunčane naočare. Na kacigi je Iridium vizir sa Pinlock-om, a uz kacigu ide i providni vizir. Kupljena u Garage.rs: https://www.garage.rs/product/caberg-kaciga-drift-evo-carbon-matt-anthraciteyellow-fluo/ Koliko sam zadovoljan kacigom govori to da već imam istu ovakvu kacigu, samo stariju. Ovu sam kupio za rezervu, da se ne desi da ih ne bude u prodaji kada dođe vreme za zamenu. Razlog prodaje prelazak na enduro motor, pa je kaciga višak. Cena: 250 eur Promenio Jul 13 član Mario Marko 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 492 Napisano Jul 18 Zainteresovan, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarne FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Do 3. avgusta sam na odmoru, kontakt samo Viber i WhatsApp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 492 Napisano Petak u 20:28 Zainteresovan, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarne FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Cena spuštena na 210 eur! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...