Nenad2223 0 Napisano pre 4 sati (promenjeno) U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam Sprint Princ 125cc chopper i zanima me da li taj model ima jednu ili dve bombine? Takođe, imam problem: motor se ugasi kad zavrnem ručicu gasa skroz do kraja, a kad je malo popustim – radi sasvim dobro. I još nešto – kada otkačim jednu svećicu, motor i dalje radi isto, ništa se ne menja. Ima li neko ideju u čemu bi mogao da bude problem i kako da proverim? Promenio pre 4 sati član Nenad2223 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1943 Napisano pre 4 sati Drug član, 1228 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ispod rezervoaraje vrv smestena bombina. Prvo skini svecice, vidi da li imaju varnicu. Odvrnes stavi kabel od bombine i naslonis je na masu, metal. Zaverglas i vidis ako ima varnicu. Za gas moguce da dobija previse goriva treba videti. Proveri prvo svecice, samim tim ces videti i da li su bombine ispravne, pa da li ti kablovi probijaju negde itd... Ne bi trebalo da je za sprint 125 to skupo, bar bi trebalo da ima u prodaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...