SRLONSO 0 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me po kojoj cijeni mogu kupiti klip,karike i cilindar za Cagivu? Jel' ima posebno sve da se kupi i gdje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me po kojoj cijeni mogu kupiti klip,karike i cilindar za Cagivu? Jel' ima posebno sve da se kupi i gdje? pokusacu ja da nadjem sa mojim drugom posto mi je on pricao da ima da se kupuju svu delovi oko motora.... koje je god cagiva???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRLONSO 0 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1996 godiste... Zanimaju me cijene,jer treba da kupim jednu cagivu kojoj je klip ostecen pa da znam isplati li mi se da je uzimam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Javi se na 065/6127000 ili pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ti iskreno reko da ti nju ne kupujes ako joj je vec pojeban klip, zato sto kad zamenis to nikada nece biti isti motor.... bolje nadji neku drugu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRLONSO 0 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam pitao jer nemam puno iskustva oko 2T... Nece mi puno izaci ako ne budem mijenjao i cilindar... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan ti vidi kako ti najbolje odgovara, ali ja to ne bi radeo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRLONSO 0 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...