pedjazz 657 Napisano Jun 24 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme da se zameni motor. Jedan prijatelj je odlucio da se rastane od svoje CBF-ke i posto je merim vec neko vreme,odlucih i ja da se razidjem od postojeceg motora... U pitanju je Thundercat 600cc. Sta da kazem o motoru...kupljen od drugara takodje...nije moj stil ali bio je u tako dobrom stanju da nisam odoleo. Motor je uredno odrzavan. Ima dobar agregat...menjac... Ima od opreme vizir,pancirna creva,sediste preradjeno,nekih rucica...givi nosac sa givi Maxiom od 52l u boji motora,kres bar...led migavci i stop svetlo...zvuk brutalan... Lanac Zlatni did...gume odlicne...sve skoro menjano. Motor je 1996 godiste...mozda 97...moram proveriti u saobracajnoj. Za svoje godine je vrhunskog izgleda kao i mehanicki. Ima par sitnica. Stavio sam ga na oglase 2500e...ali to nije prodajna cena. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 155 Napisano Jun 24 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Dugo sam prizeljkivao thundercat, nikad se kockice nisu slozile. Srecna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 86 Napisano Jun 29 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam baš, koja bi bila cena okvirno za forumaše ili ćemo pp...Hteo bih da uzmem za sina... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 657 Napisano Jun 29 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, xpetronije je napisao: Zainteresovan sam baš, koja bi bila cena okvirno za forumaše ili ćemo pp...Hteo bih da uzmem za sina... Pozdrav,gledao sam po oglasima,lep thundercat bez kofera i nosaca je oko 2200e. Pricam o ocuvanom modelu. Ovaj motor je zaista ocuvan za svoju dob. Sto se tice forumasa ja ovaj motor mogu dati za 2200e. Izvesno je da mu je prava kilometraza. Drugar je kupio od starijeg bajkera koji ga je posedovao 15 god najmanje. Na njega se vodi (na drugara) Kod mene je nesto oko godinu dana. Ja sam resio da kupim Cbf 1000. I imam vec motor koji bi kupio. Zato ga i prodajem u sred sezone. Svidja mi se cbf...lepse se sedi. Masina je dobra. Menjac nikada nije izbacio iz brzine salta besprekorno(to im je mana ako se siluju,tockare,kidaju....) ovaj motor to nije nikad. Eto ako vas zanima evo broja pa se javite. 0668140212 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 86 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, pedjazz said: Pozdrav,gledao sam po oglasima,lep thundercat bez kofera i nosaca je oko 2200e. Pricam o ocuvanom modelu. Ovaj motor je zaista ocuvan za svoju dob. Sto se tice forumasa ja ovaj motor mogu dati za 2200e. Izvesno je da mu je prava kilometraza. Drugar je kupio od starijeg bajkera koji ga je posedovao 15 god najmanje. Na njega se vodi (na drugara) Kod mene je nesto oko godinu dana. Ja sam resio da kupim Cbf 1000. I imam vec motor koji bi kupio. Zato ga i prodajem u sred sezone. Svidja mi se cbf...lepse se sedi. Masina je dobra. Menjac nikada nije izbacio iz brzine salta besprekorno(to im je mana ako se siluju,tockare,kidaju....) ovaj motor to nije nikad. Eto ako vas zanima evo broja pa se javite. 0668140212 Čujemo se u toku nedelje da dogovorimo dolazak, cena je korektna. Do kada je tačno registrovan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 657 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, xpetronije je napisao: Čujemo se u toku nedelje da dogovorimo dolazak, cena je korektna. Do kada je tačno registrovan? Iskreno ne znam. Pogledacu,pa cu javiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 657 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, xpetronije je napisao: Čujemo se u toku nedelje da dogovorimo dolazak, cena je korektna. Do kada je tačno registrovan? Registrovan do 08.07.25 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 86 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, čujemo se ovih dana. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 86 Napisano Jul 5 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Želim da se zahvalim kolegi @pedjazz, bilo je pravo zadovoljstvo razgovarati i sarađivati sa njim. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 657 Napisano Jul 5 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, xpetronije je napisao: Želim da se zahvalim kolegi @pedjazz, bilo je pravo zadovoljstvo razgovarati i sarađivati sa njim. Takodje,drago mi je sto smo se upoznali. I nadam se da cemo se vidjato u buducnosti. Veliki pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...