aky 239 Napisano Februar 16, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan krecem u kupovinu....ako neko ima ponude neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan krecem u kupovinu....ako neko ima ponude neka se javi. ides u kupovinu nocu u 01,30.............toplo se obuci hladno je............rukavice obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To se zove kupovina? ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan To se zove kupovina? ;D ;D :D normalno.... p.s. idem da proverim kako mi je garaza zakljucana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 16, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan ;D garaze su bile zakljucane.... a sada sam resio da platim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2411 Napisano Februar 16, 2009 Andragog, 4983 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Disk Bmw 50 evara Disk Kle 110 evara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Disk Bmw 50 evara Disk Kle 110 evara Gde si nasao disk za BMW po 50€, prednji ili zadnji ? U Luisu prednji disk za BMW F650 je 112€ - Lucas, a ima Lucas i za 125€ " Race ". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 17, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan bemvejac je bog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2411 Napisano Februar 17, 2009 Andragog, 4983 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan U germaniji u BMW servisu.Takodje su sve plastike,oklopi Tri puta jeftinije nego od Japanskih motora Takodje KTM ima jako jeftine plastike.!!!Ipak je Evropa blize od Nipona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim u Srbiji i gledam koliko to ovde kosta tako da podatak da ima da se kupi deo tamo negde u Nemackoj nista mi ne znaci. Koliko to kosta da stigne ovde? Moguce i da na Ebay-u ima delova po jos povoljnijim cenama ali ja nemam nikog tamo da mi to donese bez postarine, provizije, carine i poreza. I iz postova koji su postavljani u vezi BMW motora nisam stekao utisak da su delovi za BMW jeftiniji od japanskih. Sto se tice KLE, nisam imao nikakvih izdataka do sad, a presao je 25.000km. Sad cu da menjam lanac i lancanike i to ce me kostati 90€. Jeftinije od tog ne moze ni za jedan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Vozim KLE-a i veoma sam zadovoljan onim sto mi pruza za date pare!!!! MIslim da KLE ne moze biti los izbor za pocetnika. Lako se vozi, ima dovoljno snage (ne previse) a cena mu je pristupacna. Mane su mu losije ( ne skroz lose) kocnice, neudobnije sediste ( sto se da resiti preradom). Moj cu zameniti jedino sto planiram duza putovanj sa saputnicom i treba mi nesto vece, ali sam se sa svojim KLE-om lepo navozao protekle sezone i nigde mi nije napravio niti jedan problem!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam KLE 500 i evo ovdje imas opsirno o njemu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=366&Itemid=38 BMW nisam vozio tako da ne bih da komentarisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2411 Napisano Februar 18, 2009 Andragog, 4983 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim u Srbiji i gledam koliko to ovde kosta tako da podatak da ima da se kupi deo tamo negde u Nemackoj nista mi ne znaci. Koliko to kosta da stigne ovde? Moguce i da na Ebay-u ima delova po jos povoljnijim cenama ali ja nemam nikog tamo da mi to donese bez postarine, provizije, carine i poreza. I iz postova koji su postavljani u vezi BMW motora nisam stekao utisak da su delovi za BMW jeftiniji od japanskih. Sto se tice KLE, nisam imao nikakvih izdataka do sad, a presao je 25.000km. Sad cu da menjam lanac i lancanike i to ce me kostati 90€. Jeftinije od tog ne moze ni za jedan motor. Razumem te prijatelju potpuno.Ja poneki deo nabavim iz inostranstva,ljudi mi donesu besplatno,ali nista nije besplatno,zato sto usluga zahteva vracanje usluge,pa sa obzirom da sam mehanicar onda se naodvijam i nazavijam srafova po kolima,motorima,kombjijima,naravno besplatno.Pre par dana sam strelovao ventile na Kleu,jako mi se svidja taj motocikl,mozda ga i ja kupim. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan jako mi se svidja taj motocikl,mozda ga i ja kupim E,srbac sad me zezas :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2411 Napisano Februar 18, 2009 Andragog, 4983 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan jako mi se svidja taj motocikl,mozda ga i ja kupim E,srbac sad me zezas :D Ne zezam,ubi me registracija,u maju treba da puknem oko 22000 din za TDM,i to pod uslovom ako ga ne moram prevoditi.Zena ce me lansirati,etooo :D ,a za KLEa registracija 8560din pa ti sad vidi!!1Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...