Jump to content

Moto Zajednica

kle 500 ili bmw f650

Recommended Posts

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

Disk Bmw 50 evara

Disk Kle 110 evara

Gde si nasao disk za BMW po 50€, prednji ili zadnji ?

U Luisu prednji disk za BMW F650 je 112€ - Lucas, a ima Lucas i za 125€ " Race ".

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Andragog, 4983 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

U germaniji u BMW servisu.Takodje su sve plastike,oklopi Tri puta jeftinije nego od Japanskih motora

Takodje KTM ima jako jeftine plastike.!!!Ipak je Evropa blize od Nipona  :)

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

Ja zivim u Srbiji i gledam koliko to ovde kosta tako da podatak da ima da se kupi deo tamo negde u Nemackoj nista mi ne znaci. Koliko to kosta da stigne ovde? Moguce i da na Ebay-u ima delova po jos povoljnijim cenama ali ja nemam nikog tamo da mi to donese bez postarine, provizije, carine i poreza.

I iz postova koji su postavljani u vezi BMW motora nisam stekao utisak da su delovi za BMW jeftiniji od japanskih.

Sto se tice KLE, nisam imao nikakvih izdataka do sad, a presao je 25.000km. Sad cu da menjam lanac i lancanike i to ce me kostati 90€. Jeftinije od tog ne moze ni za jedan motor.

• Svrati ponekad, 301 postova

Vozim KLE-a i veoma sam zadovoljan onim sto mi pruza za date pare!!!! MIslim da KLE ne moze biti los izbor za pocetnika. Lako se vozi, ima dovoljno snage (ne previse) a cena mu je pristupacna. Mane su mu losije ( ne skroz lose) kocnice, neudobnije sediste ( sto se da resiti preradom). Moj cu zameniti jedino sto planiram duza putovanj sa saputnicom i treba mi nesto vece, ali sam se sa svojim KLE-om lepo navozao protekle sezone i nigde mi nije napravio niti jedan problem!!!! ;)

• Andragog, 4983 postova

Ja zivim u Srbiji i gledam koliko to ovde kosta tako da podatak da ima da se kupi deo tamo negde u Nemackoj nista mi ne znaci. Koliko to kosta da stigne ovde? Moguce i da na Ebay-u ima delova po jos povoljnijim cenama ali ja nemam nikog tamo da mi to donese bez postarine, provizije, carine i poreza.

I iz postova koji su postavljani u vezi BMW motora nisam stekao utisak da su delovi za BMW jeftiniji od japanskih.

Sto se tice KLE, nisam imao nikakvih izdataka do sad, a presao je 25.000km. Sad cu da menjam lanac i lancanike i to ce me kostati 90€. Jeftinije od tog ne moze ni za jedan motor.

Razumem te prijatelju potpuno.Ja poneki deo nabavim iz inostranstva,ljudi mi donesu besplatno,ali nista nije besplatno,zato sto usluga zahteva vracanje usluge,pa sa obzirom da sam mehanicar onda se naodvijam i nazavijam  srafova po kolima,motorima,kombjijima,naravno besplatno.Pre par dana sam strelovao ventile na Kleu,jako mi se svidja taj motocikl,mozda  ga i ja kupim.  ;) ;) ;)

• Andragog, 4983 postova

jako mi se svidja taj motocikl,mozda  ga i ja kupim

E,srbac sad me zezas  :D :D :D

Ne zezam,ubi me registracija,u maju treba da puknem oko 22000 din za TDM,i to pod uslovom ako ga ne moram prevoditi.Zena ce me lansirati,etooo  :D :D :D,a za KLEa registracija 8560din pa ti sad vidi!!1Pozzz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja